Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει 20 εκατομμύρια στη Νότινχαμ
| 2021-03-05 18:44:00

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης ή "γκρεμός" - Τόσα πρέπει να βάλει για να σωθεί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Μαρινάκης ή "γκρεμός" - Τόσα πρέπει να βάλει για να σωθεί (ΦΩΤΟ)

Αποφασισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ρίξει χρήμα και να στηρίξει τον σύλλογο, που λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι οικονομικές ανάγκες στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι αρκετά υψηλές και έτσι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δημιουργηθεί ρευστότητα στη Νότινχαμ Φόρεστ.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας εφοπλιστής προχώρησε σε μετοχοποίηση μελλοντικών δανείων ύψους 20,8 εκατομμυρίων λιρών, ώστε ο αγγλικός σύλλογος να έχει τα απαραίτητα χρήματα που χρειάζονται.

Αυτό δείχνει ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει στόχο να μείνει για πολλά χρόνια στο Νησι και να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως παράλληλα δείχνει την άσχημη οικονομική θέση που βρίσκεται ο σύλλογος, που είναι πιθανό να σχετίζονται με τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και εσόδων από εισιτήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την κίνησή του, θα προσπαθήσει να φέρει τη Νότινχαμ στον... ίσιο δρόμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags