Facebook Pixel Ανδρέας Μπουχαλάκης – Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη για το γκολ στη Θεσσαλονίκη
| 2021-03-05 23:50:00

Η... αποκάλυψη του Μπουχαλάκη - Αυτό σκέφτηκε και έβαλε το γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η... αποκάλυψη του Μπουχαλάκη - Αυτό σκέφτηκε και έβαλε το γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερή δήλωση από τον άσο του Ολυμπιακού.

 

Ανδρέας Μπουχαλάκης – Ολυμπιακός: Ο Έλληνας μέσος πέτυχε γκολ της… δεκαετίας χαρίζοντας στους Πειραιώτες μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στο Olympiakos TV για το τέρμα που πέτυχε και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνη τη φάση.

Για το τι σκέφτηκε: "Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα απογοητευτεί που δεν είχα πάρει τη μπάλα. Πήγα ευθεία προς το άουτ. Μου ήρθε η έμπνευση να μείνω εκεί μήπως και γίνει κάτι. Ευτυχώς που καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε."

Για τις επιδόσεις του στο Κλεάνθης Βικελίδης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και σήμερα. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρνω να κάνω κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μέσα σε άλλον ένα στόχο. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια".

Για τις τρεις διοργανώσεις: "Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα. Έχουμε 25 παίκτες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο και είμαστε χαρούμενοι. Θα συνεχίσουμε και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται", δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο επίσημο κανάλι που έχει ο Ολυμπαικός στο YouTube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags