Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Εκθέτει τους παίκτες ο Μπόλονι - "Εγκλήματα" και… τρέλες - Ρεζίλι με ΠΑΣ - Μόνο με… σοκ η Ευρώπη!
| 2021-03-06 22:40:00

Εκθέτει τους παίκτες ο Μπόλονι - "Εγκλήματα" και… τρέλες - Ρεζίλι με ΠΑΣ - Μόνο με… σοκ η Ευρώπη!

του Νίκου Στεργίου
Εκθέτει τους παίκτες ο Μπόλονι - "Εγκλήματα" και… τρέλες - Ρεζίλι με ΠΑΣ - Μόνο με… σοκ η Ευρώπη!

Το... κόλλημα του Ρουμάνου και η απόφαση Αλαφούζου.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού έχει εξελιχθεί ο ΠΑΣ, αφού οι Γιαννιώτες νίκησαν για άλλη μια φορά φέτος τους Πράσινους (1-0) αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη εμφανίστηκε ανώτερη για ένα ακόμα ματς κόντρα σε αυτή του Λάζλο Μπόλονι, που πλέον δείχνει να έχει χάσει πλήρως τον προσανατολισμό της μέσα στο γήπεδο.

Μέσα σε 16 ημέρες ο Παναθηναϊκός γνώρισε τρεις ήττες από τον ΠΑΣ και μάλιστα σε διαφορετικά γήπεδα, Αγρίνιο, Λεωφόρο και Γιάννινα! Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πλέον ότι ο Μπόλονι το έχει... χάσει, δεν εμπνέει τους παίκτες του, ενώ δεν κατάφερε να γυρίσει το κουμπί της ψυχολογίας μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τους Γιαννιώτες στο Κύπελλο πριν λίγα 24ωρα.

Οι Πράσινοι εμφανίστηκαν και το βράδυ του Σαββάτου στους Ζωσιμάδες δείχνοντας αδυναμία να παράξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις, Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, όπου θεωρητικά θα πίεζαν για την ανατροπή ή έστω για την ισοπαλία, η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στον ΠΑΣ με ένα σουτ του Παμλίδη στο 82'.

Οι ευθύνες για τον Μπόλονι είναι τεράστιες, καθώς η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι αποκαρδιωτική στα τελευταία ματς και χωρίς καμία υπερβολή, μετά το 2-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, υπάρχει… κατηφόρα. Επιπλέον, ο Ρουμάνος δείχνει πως έχει και κάποια... κολλήματα, αφού και πάλι παρέταξε το Τριφύλλι με έναν καθαρόαιμο εξτρέμ (Αϊτόρ), βάζοντας στο άλλο "φτερό" τον Καμπετσή, που είναι φανερό πως δεν μπορεί σε αυτή τη θέση. Ο Έλληνας δίνει μάχες, όμως είναι φανερό όποτε παίζει στα άκρα, πως δεν του… βγαίνει.

Ο Μπόλονι εκθέτει συνεχώς το τελευταίο διάστημα τους ποδοσφαιριστές του, συνεργασία δεν βγαίνει ούτε για... δείγμα στον αγωνιστικό χώρο, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και πλέον το... μπαλάκι είναι στον Γιάννη Αλαφούζο, που θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις, εν όψει και των πλέι οφ, τα οποία θα κρίνουν την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Θα είναι τεράστια καταστροφή (και οικονομική) αν το Τριφύλλι δεν επιστρέψει στην Ευρώπη. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει στα πλέι οφ να πάρει νίκες κόντρα σε αντιπάλους που (τη δεδομένη στιγμή) δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση. Η ομάδα χρειάζεται ένα… σοκ για να συνέλθει. Μπορεί ο Μπόλονι άραγε να αλλάξει την κατάσταση, έστω και τώρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ομάδα φαρσοκωμωδία! Μπόλονι τέλος, αυτόν φέρε για προπονητή - Χειρότερος εχθρός ο Αλαφούζος"

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags