Facebook Pixel Super League 2: Τα αποτελέσματα της Super League 2
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-07 17:44:00

"Εξάσφαιρος" ο Εργοτέλης - Γκέλα για Λιβαδειά - "Ποδαρικό" για Ιεράπετρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Εξάσφαιρος" ο Εργοτέλης - Γκέλα για Λιβαδειά - "Ποδαρικό" για Ιεράπετρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζουν την "τρελή" τους πορεία οι Κρητικοί, ενώ στο -4 από την κορυφή έμεινε ο Λεβαδειακός. Χωρίς νικήτη το Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας, ενώ ο ΟΦ Ιράπετρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Super League 2.

Super League 2: Φαίνεται ότι ο Εργοτέλης είναι για μεγάλα πράγματα τη φετινή χρονιά… Οι Κρητικοί συνέτριψαν με 6-0 τη Δόξα Δράμας, πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη του και έμεινε μόνος πρώτος με 28 βαθμούς. Στα άλλα παιχνίδια ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τα Χανιά και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, ενώ με το ίδιο σκορ τέλειωσε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τα Τρίκαλα. Παράλληλα την πρώτη νίκη πέτυχε ο ΟΦ Ιεράπετρας που πέρασε από την Άρτα κερδίζοντας με 2-3 τον ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με τον Τσέλιο που αφού πέρασε τον Στεφανάκο έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Δόξα Δράμας έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά η προσπάθεια του Μενσά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου, όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Εργοτέλης διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Κόνραντ με δυνατό σουτ, μετά από πάσα του Σερβιλάκη έγραψε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 64’ με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. ο Κόνραντ ενώ ήταν με πλάτη στην εστία έκανε πανέξυπνη κάθετη πάσα και ο Μανουσάκης με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του. Παρά το 3-0 ο Εργοτέλης δεν έριξε ρυθμούς και στο 72’ σκόραρε για τέταρτη φορά στο ματς με τον Πατρινό. Στο 82’ ο Μπουρσέλης έκανε το 5-0, ενώ ο Πατρινός στο 85’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο πετυχαίνοντας το 6-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης(61΄ Appi) Μανουσάκης, Κονραντ, Κωστανάσιος(61΄ Μπουρσέλης)

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Σπυρόπουλος(54΄ Παρασκευάς), Μαρινάκης(71’΄ Μπαράνκο), Μαυριάς(71΄ Κυριακίδης), Μπελεβώνης, Τάσιος(54΄ Σαμπανίδης), Νίβα, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσιά(71΄ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος

Παρά το γεγονός της συντριπτικής κατοχής της μπάλας για τον Λεβαδειακό οι παίκτες του Τζιουζέπε Σανίνο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 50΄ ο Λεβαδειακός είχε καλή στιγμή με τον Μυτίδη για να ανοίξει το σκορ… Στο 77΄ οι Βοιωτοί έχασαν καλή στιγμή για το 0-1, ο Μυτίδης όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την σέντρα του Μαρίνου και να σκοράρει, με το 0-0 να είναι και το τελικό σκορ για τις δύο ομάδες.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (73′ Ρέντζας), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης (84′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (65′ Καρτσαμπάς).

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου (88′ Δημόπουλος), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Πολέτο (79′ Συμελίδης), Μαρίνος (88′ Κονέ), Μπιανκόνι (63′ Νίλι), Μυτίδης (79′ Τζιώρας).

Από ένα βαθμό πήραν Απόλλων Λάρισας και Τρίκαλα. Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου ήταν αυτή που είχε μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να την έχει μετουσιώσει σε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ του Γιακουμή. Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε πολύ αμυντικό ρόλο, με αποτέλεσμα οι φάσεις στον αγώνα να είναι ελάχιστες. στο 51΄ τα Τρίκαλα ήταν αυτά που θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ, αλλά το σουτ του Παπαγεωργίου πέρασε δίπλα από την εστία. Οι γηπεδούχοι έπειτα από την  ευκαιρία προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι σε ένα παιχνίδι θα μπορούσαν να είχαν… κλέψει το ματς στις καθυστερήσεις ο Χατζηκωνσταντίνου όμως παρότι βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο δεν μπόρεσε να τον νικήσει με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (75′ Τασιουλής), Μπαλογιάννης (82′ Χατζής), Μπάμπης (82′ Μπαστιάνος), Γιάκος (67′ Γκουντρουμπής), Αθανασιάδης, Ομπράντοβιτς (67′ Ντα Κάμπο).

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Σουλιώτης, Ντιαλόσι, Ζώγκος, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (88′ Κεχαγιάς), Σκόνδρας (62′ Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (79′ Ελευθεριάδης), Σταματής (62′ Πέλκας).

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή. Οι παίκτες του Καραϊσκάκη άνοιξαν το σκορ στο 7, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λόβριτς στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι… απάντησαν άμεσα και στο 20’ μετά από αντεπίθεση ο Κούστα κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και εν συνεχεία με γυριστό, την έστειλε στα δίχτυα, σημειώνοντας ένα εκπληκτικό γκολ. Στο 40’ ο χΑντζίδης με σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 1-2 για την Ιεράπετρα, όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανουσάκης έκανε το 2-2 για τον Καραϊσκάκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 65', χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα που πέτυχε ο Κούστα σημειώνοντας το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

 ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Σοϊλεμεζόγλου, Θεολόγλου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (46′ Μαύρου), Γυφτόκωστας (64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Ταμπάς, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης (79′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (64′ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ιωνικός-Ξάνθη 1-1

Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 6-0

Καραϊσκάκης-ΟΦ Ιεράπετρας 2-3

Χανιά-Λεβαδειακός 0-0

Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα 0-0

20:30 Παναχαϊκή-Διαγόρας Ρόδου

H βαθμολογία της Super League 2:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags