Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αρπάζει την ευκαιρία ο… τελειωμένος - Ποιον "διώχνει"!
| 2021-03-07 18:00:00

Ανατροπή με Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό - Αρπάζει την ευκαιρία ο… τελειωμένος - Ποιον "διώχνει"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό - Αρπάζει την ευκαιρία ο… τελειωμένος - Ποιον "διώχνει"!

Κάνει σούπερ σεζόν και... δίνει απαντήσεις! Δουλεύει σκληρά, εξελίσσει το παιχνίδι του και περιμένει τη δεύτερη ευκαιρία από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Μετά από αρκετή αναζήτηση ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι πλήρης στη θέση του δεξιού μπακ. Το περασμένο καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπρούνο Γκασπάρ και είδαν τον Βασίλη Τοροσίδη να σταματά την ποδοσφαιρική του καριέρα. Τα κενά τους καλύφθηκαν με δύο μεταγραφές, τον Ραφίνια και τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αλλά λίγους μήνες αργότερα ο πρώτος έχει ήδη αποχωρήσει και ο δεύτερος δεν υπολογίζεται.

Το νέο πρόβλημα λύθηκε με μια μεταγραφική προσθήκη και μια... μεταγραφή εκ των έσω. Ο Κένι Λαλά ήρθε και πήρε σχεδόν αμέσως φανέλα βασικού, ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος άλλαξε θέση, μετακομίζοντας από το κέντρο στην άμυνα, και καθιερώθηκε.

Αυτό που δεν θυμούνται πολλοί είναι ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν ακόμα ταλαντούχο δεξιό μπακ στο πρόσωπο του Γιάννη Μασούρα.

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε, με την οποία κάνει σταθερά βήματα προόδου, έχοντας καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και μετρώντας 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, στην Πολωνία ο Μασούρας έχει καταφέρει με τη δουλειά του να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ουκ ολίγα ματς της σεζόν έχει αγωνιστεί ως δεξιός χαφ αντί για μπακ, όπως τον μάθαμε στις θητείες του σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΛ.

Μεταξύ των δανεικών που θα επιστρέψουν στους Πειραιώτες και θα αξιολογηθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι, ο Μασούρας είναι μια από τις περιπτώσεις που με την παρουσία τους φέτος έχουν ήδη κερδίσει πόντους. Ο 24χρονος μπακ δουλεύει σκληρά, εξελίσσει το παιχνίδι του και περιμένει τη δεύτερη ευκαιρία από τον Ολυμπιακό, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φάκελο" η Ατλέτικο Μαδρίτης για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού - "Τσεκάρισμα" στο Γ. Καραϊσκάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags