Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Άρη
| 2021-03-07 22:06:00

Φοβερές δηλώσεις Γκαρσία - "Να καταλάβουν που παίζουν..." - Η αναφορά σε... φαρμακεία

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις Γκαρσία - "Να καταλάβουν που παίζουν..." - Η αναφορά σε... φαρμακεία

Απίστευτες δηλώσεις από τον Ουρουγουανό μετά το τέλος της αναμέτετρησης με τον Άρη

ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: Οι παίκτες του "δικέφαλου του Βορρά" βρέθηκαν με την πλάτη στον… τοίχο, όμως κατάφεραν και γύρισαν τον αγώνα με τον Άρη κάνοντας το 2-2 και παίρνοντας ένα ανέλπιστο βαθμό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" μίλησε για όσα πήγαν στραβά για τον Δικέφαλο και τις κρίσιμες αλλαγές λόγω ξαφνικής απουσίας Τζόλη, για τα νέα παιδιά της ομάδας και τη συνέχεια ενόψει play-off.

"Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή, ξέραμε ότι είχαν γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά, προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή, δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας. Βάλαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο χώρο του κέντρου, αλλά τον “θυσιάσαμε” κατά κάποιο τρόπο. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία του για να αγωνιστεί. Μας στοίχισε που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μας βοήθησε που παίξαμε με δύο φορ στο δεύτερο μέρος. Η ευθύνη είναι πάντα δικιά μου όταν κάνω την ενδεκάδα. Με δύο επιθετικούς ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε καλά το ρόστερ της ομάδας που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένους από κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας που ήταν καλός σήμερα. Δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές. Μένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Θα δώσουμε το μάξιμουμ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αυτό περνάμε πάντα στους παίκτες, να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο παίζουν.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Να αγωνίζονται παίκτες με διάθεση για τη νίκη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια, ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει. Μερικές φορές μπορεί να μην αποδόσεις το 100% όταν υπάρχουν διάφορα θέματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπάθησαν, αλλά στον ΠΑΟΚ χρειάζεται πάντα να δώσει το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν αγοράζεται στα φαρμακεία. Ή το έχεις ή δεν το έχεις", είπε στην κάμερα της Nova o προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags