Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κράξιμο σε Γκαρσία μετά το 2-2 με Άρη
| 2021-03-07 23:00:00

Ξέσπασμα ΠΑΟΚτσήδων & κράξιμο σε Γκαρσία-παίκτες: "Δεν πάει άλλο" - Γλίτωσε ο Ίνγκασον

Κον-troll και σουτ
Ξέσπασμα ΠΑΟΚτσήδων & κράξιμο σε Γκαρσία-παίκτες: "Δεν πάει άλλο" - Γλίτωσε ο Ίνγκασον

Πικραμένα σχόλια από τους φίλους του Δικεφάλου που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα Social media της ΠΑΕ για την εμφάνιση της ομάδας τους στο ντέρμπι με τον συμπολίτη.

ΠΑΟΚ: Μπορεί να γλίτωσε την ήττα από τον Άρη, το 2-2 όμως δεν έσωσε τον ΠΑΟΚ από την μουρμούρα.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς είχαμε πικραμένα σχόλια από τους φίλους του Δικεφάλου που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα Social media της ΠΑΕ.

Οι φίλοι των Θεσσαλονικιών εμφανίζονται απογοητευμένοι σφόδρα. Τα βάζουν με τους παίκτες και τον Γκαρσία για την έλλειψη πάθους, αλλά και με τη διοίκηση. Μόνος διασωθείς ο Ίνγκασον, που με το γκολ που σημείωσε άνοιξε το δρόμο για την ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ. Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Ισοπαλία σαν ήττα. Διοίκηση, παίκτες, προπονητικό team έχουν όλοι ευθύνες για την εικόνα. Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο απλός ο κόσμος. Και από αύριο όλα καλά, αφού δε χάσαμε! Παρακάμερες, δηλώσεις, βιντεάκια. Ξημερώνει απλά Δευτέρα. Και η ομάδα απλά πάει με αυτόματο πιλότο...

Ένας Ισλανδός με το όνομα Ίνγκασον κυριολεκτικά με το πάθος του γύρισε μόνος του το παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε, με το πέναλτι που κέρδισε αλλά κυρίως γιατί ήταν ο μόνος από τους 10 που φορούσαν ασπρόμαυρα και έπαιζε με γκαύλα κι αρνούνταν να χάσει!!! Δεν εκφράζει στον ΠΑΟΚτσή να πανηγυρίζει ισοπαλίες ακόμη και με τον τρόπο που ήρθε, ίσα-ίσα θα πρέπει να προβληματιστούμε με την εικόνα μας σήμερα!!!

Πριν από δυο χρόνια τέτοιο καιρό μετρουσαμε αντίστροφα τις εβδομάδες για να τελειώσουν οι αγωνιστικές και να σηκώσουμε το πρωταθλημα, φέτος απλά μετράμε αντίστροφα τις εβδομάδες για να τελειωσει αυτό το καρναβάλι, μπράβο σε όλους εκεί μέσα θέλει πραγματικη προσπάθεια για να καταστρέψετε μια υγιείς πετυχημενη ομάδα..

Βαριά άρρωστος ο ΠΑΟΚ αδέρφια. Ευτυχώς δεν έγινε το 0 - 3 και παίξαμε μπάλα 10 λεπτά. Ανεπίτρεπτο.. Ο Μπαμπα κατά την άποψή μου πρέπει να ξεκινάει βασικός. Σε ρηχά νερά ο Ιάπωνας. Κορυφαίος ο Ιγκι. Άμυνα και κέντρο ρυθμός κάτω του μετρίου. Ας στιρηξουμε με όση υπομονή μας έμεινε ώστε να τελειώσει η χρονιά. Και κάτι ακόμα. Ας κρατάμε χαμηλά τη μπάλα στα αγωνιστικά σ αυτά που λέμε. Άλλο οι διοικήσεις και άλλο το αγωνιστικό τμήμα. ΠΑΟΚ στα δύσκολα.

Με όλο το σεβασμό, οι παίχτες έκαναν το σκορ. Απέναντι σε έναν "προπονητή" που δεν εμπνέει, δεν σχεδιάζει, δεν διδάσκει αυτοματισμούς και ανάπτυξη. Μπράβο σε αυτούς και ΜΟΝΟ.

οι περισσοτεροι,την φανελα του ΠΑΟΚ , ουτε στην προπονηση δεν πρεπει να βαζετε!!τα εχετε ολα,την ιδια στιγμη που ολος κοσμος περναει δυσκολα...πλεον δεν φτανουν ουτε οι συγνωμες ουτε τιποτα.πλεον δεν υπαρχει καμια ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για ΚΑΝΕΝΑΝ...αν δεν μπορειτε(που δεν μπορειτε αποδεδειγμενα)να πατε σ αλλη ομαδα να το παιζετε δημοσιοι υπαλληλοι(αλλος φταει που σας εφερε)...και παμε στον Γκαρσια...Παμπλο σ αγαπαμε,σ εκτιμαμε ΑΛΛΑ βγαλε την κομποστα απ το μυαλο σου,καθαρισε το πολυ καλα,σταματα να επηρεαζεσαι απο τριτους ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα αυτονόητα...ΕΛΕΟΣ δηλαδη...απο σενα το πρωτο πραγμα που περιμενουμε ειναι αν μη τι αλλο να περασεις το ΠΑΘΟΣ στην ομαδα!!ασε εξω οποιον δεν μπορει και δεν θελει.δεν θα σου πει κατι οποιοσδηποτε..πιο καλα βαζε την Κ19 που θα σκυλιαζουν επι 90λεπτα και ας χανουμε.ετσι κ αλλιως η χρονια ειναι χαμενη.περιμενουμε τουλαχιστον εως το τελος της χρονιας να δουμε παικτες που θα τα δινουν ολα επι 90λεπτα!!ΥΠΟΜΟΝΗ προς ολους τους συνοπαδους μου!!

δεν σωσατε τιποτα!!!...η ομαδα ειναι ψοφια σε ολους τους τομεις..βαθια αρρωστη!!!..κριμα αλλα ΠΑΕ θες 7 παικτες παντου με αυτους δεν υπαρχει περιπτωση ουτε να φτιαξεις ομαδα ουτε να πας ευρωπη!!..και οτι εγινε στο τελος εγινε γιατι κουραστηκαν οι αλλοι!!! Φτιαξτε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ

Ντροπή ντροπή ντροπή. Φτάσαμε σε σημείο να ελπίζουμε για νίκη στο 95 αντί να τους ξεφτιλίσουμε από το 1ο λεπτό. Ξεκινήστε σωστό πλάνο για τη νέα χρονιά. Διώξτε από τη διοίκηση ανθρώπους που δεν αξίζουν να είναι επιτέλους! Στηρίξτε τον Γκαρσία, δώστε του τα εφόδια να χτίσει ομάδα!

Ενας Ινγκανσον σήμερα έσωσε εν μέρη την παρτίδα.Ένας τραγικός ΠΑΟΚ που η ανυπαρξία του έσπαγε κόκκαλα.Ανύπαρκτο κέντρο, δεν μπόρεσε να περάσει ούτε μια κάθετη.Ομάδα που δεν είχε πλάνο και πάθος για τη νίκη.Άνευρη ομάδα που δεν ήξερε που πατούσε.Με την ισοπαλία κρύβουμε απλά την ανυπαρξία μας κάτω απ το χαλάκι.

Κάτι κουρασμένα παλικάρια.....οι λέξεις.. stability, mentallity και Πάθος αγνοούνται από τον ΠΑΟΚ μας...

Κρατάς Ινγκασον, Ουαρντα, Κρμεντσικ άντε κάνα δυο ακόμη το πολύ και τους άλλους τους στέλνεις

Με εξαίρεση κάποιους λίγους είστε ένα συνοθύλευμα από ακριβοπληρωμένες μετριότητες που το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρουν δρόμο.Αν πουληθεί και ο Τζολης φροντιστε οι υπεύθυνοι να γεμίσετε την ομάδα με Τσολακ ,μολακ,φολακ,τολακ και Μουργκ,σουργκ,φουργκ,τουργκ,Εσιτι,χεσιτι,Αογκουστο,παλτουστο κλπ.....

Γκαρσία αν έχεις φιλότιμο και εγωισμό παραιτησου!!! Μην χαλάς την εικόνα που έχουμε για εσένα σαν παίκτη! Πολύ κακό παιχνίδι και σε ένα ακόμα παιχνίδι κυνήγησαν σκορ..

Φέρτε πίσω τον Λουτσεσκου, δεν προχωράει η ομάδα με Γκαρσία

Ευτυχώς δεν βγήκαν τα παλικάρια μας με το μαχαίρι στο στόμα γιατί θα τους είχαμε κάνει κομμάτια. Θα τους πετσοκοβαμε σου λέω. Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε λίγο όλοι έσεις που είστε μέσα στο σύλλογο από την διοίκηση τεχνικό επιτελείο ομάδα και βρείτε τους σωστούς συνεργάτες και ποδοσφαιριστές και ξανά φτιάξτε εκείνη την υπέροχη ομάδα μοντέλο με το μοναδικό αήττητο ντάμπλ, γιατί αν συνεχιστεί αυτό που ζούμε ακόμα λίγο μας βλέπω από ομάδα μοντέλο σε ομάδα από τα lidl.ΥΓ: Όσον αφορά το τμήμα σκάουτινγκ, ρωτήστε λίγο τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι κάνουν καλύτερα από εσάς.ΥΓ1: Πάλι πίκρα μας δώσατε...

Αλήθεια τώρα πιστεύετε ότι είναι θέμα προπονητή μόνο. Οι παίκτες η διοίκηση είναι άμοιρη ευθυνών; Ο άγγελος ο Ίβιτς ο ραζβαν έφυγαν για κάποιους λόγους κοινούς θα έλεγα. Μέσα στη διοίκηση υπάρχουν κάποιοι που δε θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ για να μη πω κάτι πιο χοντρο

Όταν στο γήπεδο κατεβάζεις έναν Ισλανδό και δέκα άδειες φανέλες, και πολύς είναι ο βαθμός της ισοπαλίας.

Ένα συνονθύλευμα μετριων παικτών χωρίς πλάνο! Τουλάχιστον 7 απο τους 11 δεν αξίζουν ούτε για πάγκο! Ο Ινγκασον πόσο χειρότερος θα είναι σαν σέντερ φορ από τον Σφιντερσκι;

ΜΟΝΟ ο Ίνγκασον και ο Βιεϊρίνια έπαιξαν μπάλα όλοι οι άλλοι ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ τον ΠΑΟΚ!!!!

Ξεφτίλα. Να νιώθεις καλά που παίρνεις στο 95 το βαθμό της ισοπαλίας με των Άρη μέσα στη Τούμπα. Με το δεύτερο γκολ κάποιοι μέσα στη διοίκηση ένιωσαν ανακούφιση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags