Facebook Pixel Μπαρτσελόνα – Τζουάν Λαπόρτα: Ο Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα
| 2021-03-07 23:48:00

Επιστροφή στο... μέλλον για Μπαρτσελόνα - Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιστροφή στο... μέλλον για Μπαρτσελόνα - Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στους "μπλαουγκράνα" έχουν ολοκληρωθεί, με τα exit poll να δίνουν σαφές προβάδισμα σε έναν από τους υποψηφίους

Μπαρτσελόνα – Τζουάν Λαπόρτα: Ήταν το φαβορί από την ώρα που δήλωσε υποψηφιότητα και το απέδειξε και στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση. Με τις… κάλπες να έχουν κλείσει και τα πρώτα exit polls να έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου συγκέντρωσε ο 58,3% των ψήφων, με τον Βίκτορ Φοντ να έρχεται δεύτερος με 31,3% και τον Τόνι Φρέισα τρίτος με 9,3%.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καταλανός είχε υπάρξει ξανά σε αυτή τθέση από το 2003-2010 και εκλέχτηκε από πολλούς λόγω των σχέσεων που διατηρεί με τον Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο να ψηφίζει για πρώτη φορά. Στο ίδιο exit poll, μάλιστα , υπήρχε και ερώτηση για το αν συμφωνούν ή όχι για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου με το 65,7 να απαντά ναι, ενώ το 30,9 όχι.

Μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο εκλογικό κέντρο του Τζουάν Λαπόρτα έγινε… χαμός μιας και τον βλέπουν να επανέρχεται στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα μετά από 11 χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags