Facebook Pixel Λίβερπουλ: Ατάκα-φωτιά για την κατάρρευση της Λίβερπουλ: "Από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω δει ποτέ"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-08 10:28:00

Ατάκα-φωτιά για την κατάρρευση της Λίβερπουλ: "Από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω δει ποτέ"!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά για την κατάρρευση της Λίβερπουλ: "Από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω δει ποτέ"!

Η Λίβερπουλ είναι πλέον χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Λίβερπουλ: Εκπληκτος από τη νέα ήττα της Λίβερπουλ (0-1 από τη Φούλαμ), αλλά και συνολικά από τη διαδρομή της στη Premier League, δήλωσε ο Γκάρι Λίνεκερ.

Η Λίβερπουλ είναι πλέον χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες, 6 ήττες), δύο ματς λιγότερα από το προηγούμενο πιο αρνητικό εντός έδρας σερί της (10 αγώνες μεταξύ Οκτωβρίου 1951 και Μαρτίου 1952).

«Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη Φούλαμ, καθώς η κατάρρευση της Λίβερπουλ συνεχίζεται. Η κατάρρευση στα μέσα της σεζόν είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω δει ποτέ στο ποδόσφαιρο και δεν έχω δει λίγα. Εξαιρετικό», είπε ο Αγγλος πρώην διεθνής επιθετικός που είναι σχολιαστής στο BBC.

Η Λίβερπουλ έχασε καθένα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά το 1953-54 όταν τερμάτισε τελευταία και ήταν η τελευταία σεζόν που υποβιβάστηκε.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags