Facebook Pixel Λίβερπουλ: Ρεπορτάζ-βόμβα για Λίβερπουλ: Αυτόν θέλει να πάρει, αν φύγει ο Σαλάχ - Πάταγος στην Ευρώπη!
| 2021-03-08 12:28:00

Ρεπορτάζ-βόμβα για Λίβερπουλ: Αυτόν θέλει να πάρει, αν φύγει ο Σαλάχ - Πάταγος στην Ευρώπη!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-βόμβα για Λίβερπουλ: Αυτόν θέλει να πάρει, αν φύγει ο Σαλάχ - Πάταγος στην Ευρώπη!

Πρόκειται για τεράστιο όνομα που εξετάζουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Λίβερπουλ: Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει σκοράρει 24 φορές, εκ των οποίων 17 στην Premier League και είναι επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ. Στο ντέρμπι με την Τσέλσι ο Σαλάχ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, αλλά σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι κακές και δεν αποκλείεται ο Αιγύπτιος σταρ να ζητήσει το καλοκαίρι μεταγραφή, με την Μπάγερν Μονάχου να ονειρεύεται την απόκτηση του. 

Στην περίπτωση αυτή, πάντα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η πρωταθλήτρια Αγγλίας θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ! Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν τού έχει κάνει πρόταση για ν' ανανεωθεί η συνεργασία τους και έχει διάθεση να περιμένει την απόφαση του Μπαπέ, μέχρι τις 10 Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags