Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Υπέβαλλε παραίτηση ο Ρέμπε
| 2021-03-08 13:18:00

"Σεισμός" στον ΠΑΟΚ: Έσκασε παραίτηση! Θα "τρελαθεί" ο Σαββίδης - "Τελειώνει" άμεσα ο Πασχαλάκης

Sportdog Team
"Σεισμός" στον ΠΑΟΚ: Έσκασε παραίτηση! Θα "τρελαθεί" ο Σαββίδης - "Τελειώνει" άμεσα ο Πασχαλάκης

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στον Δικέφαλο, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Ρέμπε έχει υποβάλλει την παραίτησή του ενώ ο Πασχαλάκης θα πληρώσει το μάρμαρο για όσα έγιναν χθες στην Τουμπα!

ΠΑΟΚ: Υπέβαλλε παραίτηση ο Ρέμπε - Τελειώνει ο Πασχαλάκης!

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στον Δικέφαλο, καθώς ο Ρέμπε έχει υποβάλλει την παραίτησή του ενώ ο Πασχαλάκης θα πληρώσει το μάρμαρμο για όσα έγιναν χθες στην Τουμπα!

Ο Ρέμπε έχει υποβάλλει την παραίτησή του από την περασμένη Πέμπτη, άσχετα αν έγινε τώρα γνωστή η είδηση, καθώς θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι σύντομα ο Σαββίδης θα αποφασίσει για το μέλλον του, την ώρα που από την Γερμανία αναφέρουν ότι ο Ρέμπε βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Νυρεμβέργη.

Την ιδια στιγμή έχει γίνει γνωστό ότι ο Πασχαλάκης είναι πολύ κοντά στο να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του, μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μοιάζει ακραίο το να μείνει ο ΠΑΟΚ με δύο τερματοφύλακες αυτό το διάστημα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ για εκείνον στην ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από Τούμπα: Ξύλο Πασχαλάκη με οπαδούς του ΠΑΟΚ - Όρμησε να τους "πλακώσει"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags