Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν πήγε στο Κορωπί ο Αλαφούζος
| 2021-03-08 18:20:00

Απόφαση Αλαφούζου που δείχνει πολλά για Μπόλονι - Τι συνέβη στο Κορωπί - Στο... κόλπο και ο Ντρεοσί!

Sportdog Team
Απόφαση Αλαφούζου που δείχνει πολλά για Μπόλονι - Τι συνέβη στο Κορωπί - Στο... κόλπο και ο Ντρεοσί!

Το παίρνει πάνω του για Μπόλονι ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα; Τα όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Δευτέρας (8/3) προμηνύουν εξελίξεις.
 

Παναθηναϊκός: Παρά τη φημολογία των προηγούμενων ημερών, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μετέβη στο Κορωπί για την προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Δευτέρας (8/3).

Μετά την εισήγηση του Πιέρ Ντρεοσί για παραμονή του Λάζλο Μπόλονι στην ομάδα, φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον Ρουμάνο τεχνικό να αλλάξει το κλίμα.

Για αυτό το λόγο, Μπόλονι και Ντρεοσί ξεκίνησαν τα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής και ο Γάλλος γενικός διευθυντής χώρισαν τους παίκτες σε γκρουπ και συνομίλησαν μαζί τους ώστε να εντοπιστούν και να καταπολεμηθούν τα προβλήματα που "δυναμιτίζουν" το κλίμα στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντρεοσί ουδέποτε υπήρξε πολύ ενεργός στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού, αλλά πλέον κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τον Μπόλονι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags