Facebook Pixel ΑΕΚ – Καρίμ Ανσαριφάρντ: Καυτός ενόψει πλέι οφ! Δίνει απαντήσεις σε Χιμένεθ
| 2021-03-08 22:06:00

Έστειλε μήνυμα σε Χιμένεθ! "Καυτός" για πλέι οφ - Σκόραρε μετά από δύο μήνες και... (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έστειλε μήνυμα σε Χιμένεθ! "Καυτός" για πλέι οφ - Σκόραρε μετά από δύο μήνες και...  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εντυπωσιακός Ιρανός και η... πελατειακή σχέση με τον Απόλλωνα. Ο 30χρονος έβαλε τέλος στην αφλογιστία του και φτιάχνεται ενόψει πλέι οφ. Μέχρι στιγμής ο άσος των κιτρινόμαυρων μετρά 8 γκολ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Καρίμ Ανσαριφάρντ: Σκόραρε δις και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα για την 25η αγωνιστική. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ένωσης στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και επέστρεψε στα γκολ μετά από δύο μήνες.

Η τελευταία φορά που ο Ιρανός επιθετικός βρήκε δίχτυα, ήταν στις 11 Ιανουαρίου κόντρα στη Λαμία με το τέρμα του να δίνει τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Οπότε η επιστροφή στα γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο 30χρονος έβαλε τέλος στην αφλογιστία του και φτιάχνεται ενόψει πλέι οφ. Μέχρι στιγμής ο Πέρσης ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων μετρά 8 γκολ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Ο Ανσαριφάρντ έχει σκοράρει 6 γκολ σε 5 παιχνίδια απέναντι στον Απόλλωνα. Η πρώτη φορά που πλήγωσε τον Απόλλωνα ήταν στη σεζόν 2017-18 όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, στο Καραϊσκάκη σημείωσε δύο τέρματα στη νίκη με 3-1 των Πειραιωτών.

Φέτος σημείωσε δύο γκολ τη 12η αγωνιστική στο 4-3 της Ριζούπολης και τα δύο της 25ης αγωνιστικής.

Δείτε τα γκολ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε τις καλύτερες απαντήσεις στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται να εμπιστεύεται περισσότερο τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος όμως λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς έχει μείνει εκτός στα τελευταία ματς με αποτέλεσμα ο Ιρανός να περάσει ως βασικός. Το ερώτημα είναι ποιον από τους δύο θα εμπιστευθεί ο Ισπανός στα πλέι οφ. Αν συνεχίσει έτσι ο Πέρσης δύσκολα θα βγει από την 11άδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags