Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Ξεκάθαρο πέναλτι - Καλύτερα να σφύριζε ο Σιδηρόπουλος"
| 2021-03-08 22:18:00

Ατάκες-φωτιά για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ-Άρης - "Ξεκάθαρο πέναλτι - Καλύτερα να σφύριζε ο..." (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ-Άρης - "Ξεκάθαρο πέναλτι - Καλύτερα να σφύριζε ο..." (Vid)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τη διαιτησία του Σιμόν Μαρτσίνιακ, που... σήκωσε πολλή κουβέντα. Τί έκανε καλά ο διαιτητής και ποιος θα μπορούσε να έχει σφυρίξει καλύτερα αν ήταν στη θέση του;

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Δημήτρης Ποντίκης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και σχολίασε τη διαιτησία του ντέρμπι της Τούμπας.

Ο παλαίμαχος ρέφερι δικαίωσε τον Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ για τις αποφάσεις του και για την επιλογή του να μη βγάλει πολλές κάρτες, τόνισε ωστόσο ότι οι Έλληνας διαιτητές θα σφύριζαν καλύτερα ένα τέτοιο παιχνίδι και έφερε ως παράδειγμα τους Τάσο Σιδηρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και η διαιτησία δεν έκρινε το ντέρμπι. Έκατσα το πρωί και ξανά είδα τις φάσεις. Στο δεύτερο γκολ του Άρη ο παίκτης των κιτρίνων δεν πρέπει να βρίσκει τα πόδια του Τσιγγάρα γιατί η μπάλα δεν άλλαξε πορεία. Όσον αφορά τη φάση του Ίνγκασον με τον Μπουσέ στις καθυστερήσεις του αγώνα είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Ο Άρης αυτοκτόνησε χθες στην Τούμπα και δεν πρέπει να στεκόμαστε στη διαιτησία. Καλά έκανε ο διαιτητής και δεν έδωσε πολλές κάρτες στην αναμέτρηση. Αν ήταν ο Σιδηρόπουλος, θα σφύριζε πολύ καλύτερα από τον Πολωνό ρέφερι. Αν δούμε το παιχνίδι σαν παιχνίδι, οι Έλληνες διαιτητές θα τον σφύριζαν καλύτερα. Πέρα του Σιδηρόπουλου, ιδανικός θα ήταν και ο Γιάννης Παπαδόπουλος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags