Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Ρίσκο Αλαφούζου με Μπόλονι - Γι’ αυτό τον κράτησε στον ΠΑΟ - Απίστευτες ατάκες στο Κορωπί!
| 2021-03-09 08:44:00

Ρίσκο Αλαφούζου με Μπόλονι - Γι’ αυτό τον κράτησε στον ΠΑΟ - Απίστευτες ατάκες στο Κορωπί!

Sportdog Team
Ρίσκο Αλαφούζου με Μπόλονι - Γι’ αυτό τον κράτησε στον ΠΑΟ - Απίστευτες ατάκες στο Κορωπί!

Την ίδια ώρα Μπόλονι και Ντρεοσί προσπάθησαν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών.

Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να κρατήσει -προς το παρόν- τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο θέλει να δει τα αποτελέσματα βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έδωσε τα... κλειδιά στον Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος επέλεξε να εισηγηθεί την παραμονή του Λάζλο Μπόλονι, αλλά με την λογική να επιστρέψουν οι Πράσινοι στις θετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος πρόκειται για μια κίνηση ρίσκου από πλευράς Αλαφούζου, καθώς η κατάσταση στο πράσινο στρατόπεδο είναι προβληματική και σίγουρα θα χρειαζόταν ένα... ηλεκτροσόκ για να "ξυπνήσουν" οι παίκτες.

Παρόλα αυτά, ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού κατέληξε στην παραμονή -για τώρα- του Μπόλονι, αν και οι ποδοσφαιριστές στο Κορωπί εξήγησαν στον Ντρεοσί ότι δεν υπάρχει αγωνιστικό πλάνο και συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι της ομάδας.

Την ίδια ώρα Μπόλονι και Ντρεοσί προσπάθησαν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών, λέγοντάς τους, μεταξύ άλλων:

«Απομένουν έντεκα παιχνίδια, όλα είναι δυνατά και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αρκεί να πιστέψουμε. Πήραμε νίκες, ήρθαν άσχημα αποτελέσματα και μπορούμε να γυρίσουμε τις επιτυχίες. Να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω απ’ όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags