Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα Μαρτίνς εν όψει Άρσεναλ - Εκεί θα "χτυπήσει" - Η πιθανή ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-09 08:52:00

Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα Μαρτίνς εν όψει Άρσεναλ - Εκεί θα "χτυπήσει" - Η πιθανή ενδεκάδα

Sportdog Team
Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα Μαρτίνς εν όψει Άρσεναλ - Εκεί θα "χτυπήσει" - Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο μεγάλο ματς με την Άρσεναλ, την οποία υποδέχεται την Πέμπτη (11/3), φιλοδοξώντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους "8" του Europa League.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι Πειραιώτες κινούνται σε... ρυθμούς Άρσεναλ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της Πέμπτης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Διαθέσιμοι δεν θα είναι οι τραυματίες Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλος, γεγονός που μειώνει αισθητά τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού στην άμυνα. Αντίστοιχα, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον τραυματία Βρουσάι, αλλά και στους Τιάγκο Σίλβα και Κάιπερς, που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τα πρώτα πλάνα του Πορτογάλου "δείχνουν" ότι προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με ενισχυμένο κέντρο, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστέρα. Οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα αποτελέσουν την τριάδα του κέντρου, ενώ στην επίθεση θεωρούνται... σίγουροι ο Ελ Αραμπί και ο Μπρούμα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, μένει κενή μια θέση στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τα πρώτα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μαρτίνς έχει δίλημμα για τον ποιον θα επιλέξει, με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη να ανταγωνίζονται για μια θέση στην ενδεκάδα του μεγάλου ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags