Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκα-σοκ από παίκτες του ΠΑΟ στο Κορωπί - "Κάρφωσαν" Μπόλονι - Στα "σχοινιά" ο Ρουμάνος
| 2021-03-09 09:33:00

Ατάκα-σοκ από παίκτες του ΠΑΟ στο Κορωπί - "Κάρφωσαν" Μπόλονι - Στα "σχοινιά" ο Ρουμάνος

Sportdog Team
Ατάκα-σοκ από παίκτες του ΠΑΟ στο Κορωπί - "Κάρφωσαν" Μπόλονι - Στα "σχοινιά" ο Ρουμάνος

Ντρεοσί και Μπόλονι έκαναν ένα διευρυμένο group therapy με τους παίκτες, οι οποίοι μοιράστηκαν σε ομάδες των πέντε και των επτά.

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να κρατήσει τον Λάζλο Μπόλονι στο τιμόνι του Τριφυλλιού, ωστόσο όσα έγιναν χθες στο Κορωπί, μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για το μέλλον του Ρουμάνου στον πράσινο πάγκο.

Σύμφωνα με την "Sportday", Ντρεοσί και Μπόλονι έκαναν ένα διευρυμένο group therapy με τους παίκτες, οι οποίοι μοιράστηκαν σε ομάδες των πέντε και των επτά.

Ο Γάλλος general manager ζήτησε αρχικά τη γνώμη όλων, λέγοντάς τους: “Πείτε μου τι νομίζετε ότι φταίει και δείχνουμε αυτή την εικόνα;”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν απάντησαν πολλοί, ωστόσο ορισμένοι υπογράμμιζαν πως “η ομάδα δεν έχει πλάνο στην επίθεση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά. Υπάρχει θέμα με τη συνολικότερη φιλοσοφία”.

"Έχουμε καλή ομάδα, είστε όλοι παίκτες αξίας και πρέπει να δείξετε και στο γήπεδο ότι μπορείτε περισσότερα πράγματα. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, ν' ανατρέψουμε την κατάσταση", ήταν η απάντηση του Ντρεοσί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags