Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Αυτά είπαν Γκαρσία και παίκτες στην συνάντηση
| 2021-03-09 19:29:00

Αυτά συζήτησαν οι παίκτες με Γκαρσία και Ρέμπε - Τι παράπονα ειπώθηκαν

Sportdog Team
Αυτά συζήτησαν οι παίκτες με Γκαρσία και Ρέμπε - Τι παράπονα ειπώθηκαν

Φαίνεται ότι πολλά είχαν... μαζεμένα οι ποδοσφαιριστές του "δικέφαλου του Βορρά" και τα είπαν στη συνάντηση που είχαν με τον Ουρουγουανό τεχνικό

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε κουβέντα, για περίπου 40 λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές του "δικέφαλου του Βορρά". Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Κώστας Πετρωτός, στη εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, σύντομο τετ α τετ είχε και ο Όλαφ Ρέμπε με τους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι θα είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ έγινε και κουβέντα για το επεισόδιο των οπαδών με τον Πασχαλάκη.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών έγιναν παράπονα γιατί να γίνει αυτό στα επίσημα σε παίκτες που ήταν στην αποστολή. Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας ζήτησε από τον Ρέμπε να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια για να μιλήσει με τους παίκτες. Ο Ουρουγουανός με μια ενωτική ομιλία ξήγησε πως έχει δίκιο ο κόσμος να παραπονιέται για τις εμφανίσεις τους, χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ ζήτησε από όλους να κάνουν μια τελική αντεπίθεση και να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πως όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags