Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι’ αυτόν πρέπει να τα... σκάσει ο Ολυμπιακός - Αξίζει και πάνω από 6 εκατ. ευρώ"
| 2021-03-09 21:13:00

"Γι’ αυτόν πρέπει να τα... σκάσει ο Ολυμπιακός - Αξίζει και πάνω από 6 εκατ. ευρώ - Άλλο επίπεδο"!

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτόν πρέπει να τα... σκάσει ο Ολυμπιακός - Αξίζει και πάνω από 6 εκατ. ευρώ - Άλλο επίπεδο"!

Το... χρυσό deal που θα κυνηγήσουν στο Λιμάνι και ο Παπασταθόπουλος που τους "δικαιώνει". Σούπερ ανάλυση για τον Ολυμπιακό, το ρόστερ που πρέπει να φτιάξει και τα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μίλησε στο sportdog για τον Μπρούμα, που φαίνεται ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν κινηση για την απόκτησή του από την Αϊντχόφεν, αλλά και για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ που πλησιάζουν.

"Παίρνει τα πάνω του μετά τους τραυματισμούς - Αξίζει τα 6,5 εκατ. της ρήτρας" 

"Εκείνο που μετράει είναι η γνώμη του προπονητή, εκείνος ξέρει αν κάνει ο Μπρούμα αυτά που του ζητάει. Αφού τον θέλει, σε εμάς φτάνει. Είναι βέβαια ένας παίκτης διεισδυτικός, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Παίρνει τα πάνω του τώρα που άφησε πίσω τους τραυματισμούς, μπορεί να βγει από πλάγια, μπορεί να σκοράρει. Ήταν μακριά από τον εαυτό του, αλλά τώρα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση", σχολίασε αρχικά ο Π. Ξανθόπουλος στο sportdog.

Η οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του βρίσκεται στα 6.5 εκατ. ευρώ, αξίζει να δώσει τόσα χρήματα η ομάδα;

"Δεν είμαστε οικονομολόγοι ούτε και μπορούμε να μπούμε στο ταμείο της ΠΑΕ, αλλά είναι σίγουρο ότι με τις εμφανίσεις του η τιμή του είναι καλή. Τον πρώτο λόγο στα deals τον έχουν οι διοικήσεις, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει αλλάξει το επίπεδο στις μεταγραφές της. Με βάση τα στοιχεία του Μπρούμα, πιστεύω ότι μπορεί να το δαπανήσει η ομάδα αυτό το ποσό".

"Βγαίνει ο Παπασταθόπουλος - Ταχύτητα, πάθος, εμπειρία - Βασικός με Άρσεναλ ο Φορτούνης"

Ποια είναι η άποψή σας για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ;

"Γνωρίζονται καλά οι δύο ομάδες, η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια. Αν θα ευχόμουν κάτι είναι στο πρώτο ματς να έχει μηδέν παθητικό η ομάδα. Άλλωστε τώρα και με τον Παπασταθόπουλο, το παιδί φαίνεται ότι βγαίνει, μέρα με τη μέρα δίνει ταχύτητα, πάθος εμπειρία. Δημιουργική ομάδα η Άρσεναλ αλλά και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι δεν υπολογίζει έδρες και αντιπάλους".

Τέλος, θέλω να μου πείτε για το δίλημμα Βαλμπουενά ή Φορτούνης στην 11άα, που φαίνεται ότι είναι το μοναδικό που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Μαρτίνς.

"Έκανε αλλαγή τον Φορτούνη με τη Λαμία, άρα θεωρώ ότι στη σκέψη φαίνεται να είναι ο Φορτούνης. Αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει, γιατί και οι δύο θέλουν σωστή διαχείριση. Η Ευρώπη είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού πια και θέλουμε να δούμε τι θα γίνει εκεί". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπέρβαση για Ολυμπιακό, "soft" Άρσεναλ - Πρωτιά ΠΑΟΚ στα πέναλτι - Φτάνει με το διαιτητοπανηγύρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags