Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι θα γίνει… Δώνης ο Μπόλονι
| 2021-03-10 11:30:00

Έτσι θα γίνει… Δώνης ο Μπόλονι - Η κρυφή συμφωνία με Αλαφούζο - Τρία ασθενοφόρα για Πέλκα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Έτσι θα γίνει… Δώνης ο Μπόλονι - Η κρυφή συμφωνία με Αλαφούζο - Τρία ασθενοφόρα για Πέλκα!

Πώς μπορεί να τον απολύσει τώρα και να... γλιτώσει και χρήματα; Στο συμβόλαιο το Ρουμάνου έχει προβλεφθεί ακόμη και συγκεκριμένη αποζημίωση για την περίπτωση που διακοπεί, με υπαιτιότητα του κλαμπ πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Πόσα ασθενοφόρα και γιατί άλλαξε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Πέλκας;  Γιατί δεν θα χρειαστεί να συζητήσουν για αποζημίωση του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό αν ο Αλαφούζος τον απολύσει την τρέχουσα σεζόν;

1η) Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Δημήτρης Πέλκας. Ο τραυματισμός του,που στο γήπεδο σόκαρε, με τον ίδιο να καταρρέει και να αποχωρεί με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο μετά την σύγκρουση με αντίπαλο, αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό.

Για αυτό άλλωστε αναχώρησε από την Κονιασπορ με το αεροπλάνο της Φενέρ το ίδιο βράδυ του αγώνα (και στην διάρκεια της πτήσης μιλούσε face time με γνωστούς του από την Ελλάδα που εχαν ανησυχήσει). Μάλιστα στο αεροδρόμιο πήγε πάλι με ασθενόφορο, όπως (άλλο) ασθενοφόρο τον περίμενε και στην Κωνσταντινούπολη, για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Πόλης. Πρέπει πάντως να έκανε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, αλλάζοντας σε λίγες ώρες τρία ασθενοφόρα!

2η) Μπορεί το συμβόλαιο του Λάζλο Μπόλονι με τον Παναθηναϊκό να λήγει το καλοκαίρι του 2022 αλλά σε αυτό έχει προβλεφθεί ακόμη και συγκεκριμένη αποζημίωση για την περίπτωση που διακοπεί, με υπαιτιότητα του κλαμπ πριν από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κατά συνέπεια, αν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφασίσει πως πρέπει να χωρίσει με τον 67χρονο τεχνικό, δεν θα χρειαστεί οι δικηγόροι του να διαπραγματευτούν την αποζήμιωσή με τους ατζέντηδες του Ούγγρου - Ρουμάνου.  Κι αυτό αφού υπάρχει μια... παράγραφος που λύνει το συμβόλαιό του έναντι συγκεκριμένου τιμήματος( δεν είναι μεγάλο, όπως ίσχυε δηλαδή στην περίπτωση του Δώνη)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός… βάζει ζεστό χρήμα στον ΠΑΟ - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ με Τζέιμς - Στη λίστα και άσος της Ρεάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags