Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ούρος Τζούρτζεβιτς: Εκτίναξε την αγοραστική του αξία ο Ούρος Τζούρτζεβιτς
| 2021-03-10 23:40:00

Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό - Έφυγε κακήν κακώς και τώρα κοστίζει 25 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό - Έφυγε κακήν κακώς και τώρα κοστίζει 25 εκατομμύρια!

Κανένας δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη! Τραβάνε τα... μαλλιά τους με όσα είδαν οι "ερυθρόλευκοι"

Ολυμπιακός - Ούρος Τζούρτζεβιτς: Μπορεί ακόμα και οι πιο φανατικοί στην ομάδα του Πειραιά να μην θυμούνται το πέρασμά του, όμως φαίνεται ότι ο Σέρβος έχει εκτινάξει την ποδοσφαιρική του αξία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός επιθετικός είχε έρθει στον Πειραιά από την Παρτιζάν το 2017, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποχωρεί ένα χρόνο αργότερα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος φορ πραγματοποιεί μια φοβερή χρονιά στη Segunda Division έχοντας πετύχει 17 γκολ, με τα μεταγραφικά σενάρια να φουντώνουν για το όνομά του, μιας και η Χιχόν είναι στη 4η θέση με τον Σέρβο να τραβάει τα… βλέμματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Super Deporte", που ασχολείται με θέματα της Βαλένθια αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας. Οι νυχτερίδες κάνουν πολύ μέτρια χρονιά και ψάχνουν ήδη τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα τους οδηγήσει ξανά στις διακρίσεις. Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τόσο εύκολα τον πρώτο της σκόρερ και τον άνθρωπο που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην άνοδο. Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ο Τσάβι Ρίκο ξεκαθάρισε ότι η ρήτρα που έχει ο παίκτης είναι ύψους 25 εκατ. ευρώ και όποιος ενδιαφέρει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει αυτά τα χρήματα, με τους ίδιους να ετοιμάζουν μεγάλη πρόταση για τον Σέρβο το επόμενο καλοκαίρι.

Το μόνο σίγουρος είναι ότι ο Ολυμπιακός βλέποντας τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να εκτινάσει την αξία τους σίγουρα τραβάνε τα… μαλλιά τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags