Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: "Κολοσσός" για Τζόλη, με αυτό το ποσό φεύγει από ΠΑΟΚ
| 2021-03-11 18:17:00

"Κολοσσός" για Τζόλη, με αυτό το ποσό φεύγει από ΠΑΟΚ - Το "μεγάλο κόλπο" και η ανατροπή με Μπριζ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Κολοσσός" για Τζόλη, με αυτό το ποσό φεύγει από ΠΑΟΚ -  Το "μεγάλο κόλπο" και η ανατροπή με Μπριζ!

Η επόμενη... πίστα για το 19χρονο "χρυσό αγόρι". Τα δικαιώματά του ουσιαστικά τα διαχειρίζεται η οικογένειά του μαζί με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί θα συνεργαστούν με διάφορα κορυφαία Γραφεία μάνατζμεντ παγκοσμίως με μεγάλο στόχο την πώληση του με ένα συγκεκριμένο ποσό.

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Διάβασα με πολύ προσοχή το βελγικό δημοσίευμα για τον Τζόλη και τον ιντριγκαδόρικο τίτλο στην ελληνική αναπαραγωγή του πως η Μπρίζ... ετοιμάζει σούπερ προσφορά στον ΠΑΟΚ: 15 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρέμντσικ που είναι δανεικός στην Τούμπα!

Θα ήθελα πολύ να το πιστέψω αλλά η λεπτομέρεια που είδα, στα ...ψιλά του εν λόγω δημοσιεύματος, με έκανε άκρως επιφυλακτικό. Συγκεκριμένα αναφέρεται ως πηγή προέλευσης η... Ελλάδα! Δηλαδή δεν προέκυψε ως ρεπορτάζ από την βελγική ομάδα αλλά απο... Έλληνες πληροφοριοδότες, πως η Μπρίζ θα επιστρέψει για τον Τζόλη με μια 15άρα και την ελευθέρας του Κρέμντσικ.

Στην ιστορία της Μπρίζ η πιο ακριβή αγορά της μέχρι τώρα ήταν του 21χρονου Νιγηριανού φορ Νταβίντ Οκερέκε, 8 εκατ. ευρώ από την ιταλική Σπέτσια, το καλοκαίρι του 2019. Και η αλήθεια είναι πως την τελευταία 3ετία, που η Μπρίζ έχει αρχίσει να κάνει ακριβές αγορές (για τα δεδομένα των βελγικών κλάμπ), τα σκάει για επιθετικούς. Έχει υποχρεωτική οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι 6 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ για τον αριστερό εξτρεμ Νοά Λάνγκ, έσκασε 4,5 εκατ. τον Γενάρη για τον Ντόστ στην Αιντραχτ Φρανκφούρτης, είχε δώσει 6 στην Πλζέν για τον Κρέμντσικ και 5 στην Σαρλερουά για τον Ρεζάι.

Γιατί αναφέρω όλες τις παραπάνω αγορές; Γιατί όπως μου μεταφέρθηκε από πολύ σοβαρούς ανθρώπους της διεθνής πιάτσας agents, που έχουν συνεργαστεί μάλιστα με την Μπρίζ, είναι η πολιτική του συγκεκριμένου κλάμπ να μην αγοράζει με 8ψηφια ποσά ( δηλαδή με διψήφιο αριθμό μπροστά από τα 6 μηδενικά). Και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κι αυτό το καλοκαίρι, για χάρη μάλιστα Έλληνα ποδοσφαιριστή κι ας πρόκειται για αναγνωρισμένο διεθνώς super talent.

Να το θέσω διαφορετικά, για την ακρίβεια έτσι όπως μου μεταφέρθηκε: η Μπρίζ δεν γίνεται - λόγω πολιτικής και πλάνου της να αγοράσει με plus 15 εκατομμύρια (ούτε καν με 12) τον Τζόλη, δηλαδή πάνω κάτω  με τα λεφτά που είναι η δεύτερη/τρίτη/τέταρτη και πέμπτη πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της ( 18 εκατ. ο Ντανζούμα στην Μπόρνμουθ, 16 ο Ντιατά στην Μονακό, 14 ο Ισζκιουέρδο στην Μπράϊτον, 12 ο Ναγκάμπα στην Αστον Βίλα αντίστοιχα). Είναι κάτι σαν τα απλά μαθηματικά...

Από εκεί και πέρα είναι άλλο ο ΠΑΟΚ να ζήτησε/ζητάει 15 εκατ. και τον...Κρέμντσικ από την  Μπρίζ για να της πουλήσει τον Τζόλη κι άλλο αυτό που μεταφέρθηκε από την...Θεσσαλονίκη στο Βέλγιο και παρουσιάστηκε σαν προσφορά της Μπριζ στον "δικέφαλο". Πόσο πιο απλά να σας το εξηγήσω...

Για να σας πάω και στην επόμενη... πίστα για το 19χρονο "χρυσό αγόρι". Τα δικαιώματά του ουσιαστικά τα διαχειρίζεται η οικογένειά του μαζί με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί θα συνεργαστούν με διάφορα κορυφαία Γραφεία μάνατζμεντ παγκοσμίως με μεγάλο στόχο την πώληση του με ποσά 15 και 20 εκατ...

Όπως δηλαδή συνέβη εσχάτως με τον κολοσσό Wasserman. H τελευταία, λοιπόν, θα πρέπει να τον προωθήσει και να του "κτίσει" και ένα προφίλ τέτοιο που εκτός απο τα αγωνιστικά κατορθώματα θα καταφέρει την πολυπόθητη υπερήφανη πώληση!

Η Wasserman, λοιπόν, φροντίζει και επικοινωνιακά, σε τακτά διαστήματα, να γίνεται ... ντόρος με τον Τζόλη με δημοσιεύματα και  αφιερώματα σε Αγγλία, ισπανία, Γερμανία, Ιταλία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Άγριο σκηνικό" σε TOP ελληνική ομάδα - Όρμησε σε συμπαίκτη του ο αρχηγός - Χαμός με τον κόουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags