Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Πρόβλημα πριν την σέντρα για Ολυμπιακό - Εκτός ο Μπα, ποιος θα παίξει στόπερ - Αλλαγή συστήματος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-11 21:54:00

Πρόβλημα πριν την σέντρα για Ολυμπιακό - Εκτός ο Μπα, ποιος θα παίξει στόπερ - Αλλαγή συστήματος!

Sportdog Team
Πρόβλημα πριν την σέντρα για Ολυμπιακό - Εκτός ο Μπα, ποιος θα παίξει στόπερ - Αλλαγή συστήματος!

Τα πάνω - κάτω για τον Πέδρο Μαρτίνς, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Γ. Καραϊσκάκης. Παρότι προσπάθησε, ο Μπα κατάλαβε στην προθέρμανση πως δεν μπορεί να παίξει.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Χωρίς τον Ουσεϊνού Μπα θα παρουσιαστεί τελικά ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ, παρότι είχε ανακοινωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Αφρικανός αμυντικός που ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις εδώ και πολύ καιρό, έσφιξε… τα δόντια για να παίξει, έκανε μάλιστα και ένεσε, όμως τελικά δεν τα κατάφερε να βγάλει όλη την προθέρμανση. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος όμως πήγε στον γιατρό και του είπε πως νιώθει ξανά ενοχλήσεις.

Έτσι λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει σύστημα, να βάλει στη θέση του τον Γιώργο Μασούρα και να παίξει 4-2-3-1. Σε ρόλο στόπερ μετακομίζει ο Γιαν Εμβιλά πλάι στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Και η νέα τριάδα της μεσαίας γραμμής είναι πλέον Μπουχαλάκης, Καμαρά και Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags