Facebook Pixel ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Μπακάκης! Αποφασίζει ο Χιμένεθ για Βόλο
| 2021-03-12 15:12:00

Επέστρεψε ο Μπακάκης! Στο χέρι του Χιμένεθ η χρησιμοποίησή του με Βόλο

Sportdog Team
Επέστρεψε ο Μπακάκης! Στο χέρι του Χιμένεθ η χρησιμοποίησή του με Βόλο

Ο Έλληνας δεξιός μπακ επανέρχεται σχεδόν μετά από ένα μήνα. Είχε πάρει τα πάνω του με την έλευση Χιμένεθ, αλλά στάθηκε άτυχος.

ΑΕΚ: Ο Μιχάλης Μπάκης είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο στα μέσα Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, όπου η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 4-2. Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ έγινε αλλαγή στο 54' και έκτοτε έμεινε εκτός προκειμένου να αποθεραπευτεί.

Ο Μπακάκης επέστρεψε την Παρασκευή (12/) σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο η συμμετοχή στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Super League θα κριθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έτσι και αλλιώς έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, όπως των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστα Γαλανόπουλου και Μουαμέρ Τάνκοβιτς που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, αλλά και του Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Σημειωτέον, ότι ο Χιμένεθ στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική εμπιστεύτηκε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Όλεγκ Ντατσένκο. Ο 57χρονος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στον Ουκρανό, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, αν και δεδομένα χρειάζεται να προσαρμοστεί στο πλάνο.

Υπενθυνίζεται, ότι το προηγούμενο διάστημα χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ και ο Στράτος Σβάρνας.

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ πάντως είχε λειτουργήσει θετικότατα για τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταγωνιστής σε κάποια παιχνίδια. Ωστόσο στάθηκε διπλά άτυχος, γιατί προερχόταν πάλι από τραυματισμό πριν το ματς στο Αλκαζάρ. Εφόσον έχει γυρίσει υγιής όμως είναι στο χέρι του να παίξει. Η ΑΕΚ δεδομένα έχει ανάγκη τις πολύτιμες βοήθειές του, τόσο ανασταλτικά όσο και σε τρεξίματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags