Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χτυπάει" σούπερ ταλέντο η PSV - Κι όμως, δεν είναι ο Τζόλης
| 2021-03-12 19:35:00

Ανατροπή: "Χτυπάει" Έλληνα άσο η PSV - Κι όμως, δεν είναι ο Τζόλης - Έριξε… άκυρο στους Big 4!

Οι Μιχείες
Ανατροπή: "Χτυπάει" Έλληνα άσο η PSV - Κι όμως, δεν είναι ο Τζόλης - Έριξε… άκυρο στους Big 4!

Η… μεταγραφή, το συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και το πρώτο του γκολ. Ποια είναι η ομάδα που μέχρι προχθές δεν είχε ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού;

Παναθηναϊκός: Δυο στα δυο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο Βέλγιο. Μάλιστα στο ένα σκόραρε και το πρώτο του γκολ ενώ έβγαλε και την ασίστ για το νικητήριο 2-1. Μπορεί βέβαια σε επίσημο ματς ο 19χρονος δεξιός  μπακ χαφ του Παναθηναϊκού να αγνοεί ακόμη την συμμετοχή στην Σιντ Τρουίντεν αλλά αγωνίστηκε και στα δυο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της (μάλιστα το δεύτερη ήταν χθες κόντρα στην Γανδη).

Ο πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού είναι πραγματικά στην καλύτερη του κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά, από την στιγμή που το περασμένο καλοκαίρι πήρε την μεγάλη απόφαση για... διεθνή καριέρα. Έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα και στα δυο ισχία που τον ταλαιπώρησαν στην διάρκεια της σεζόν και σε διαφορετικό τάιμινγκ, έχει δυναμώσει, άλλαξε μανατζερική στέγη ενώ πήρε και το μήνυμα από την Ίντερ πως το καλοκαίρι υπάρχουν δυο ιταλικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και τον θέλουν!

Ο Γιώργος Βαγιαννιδης ουσιαστικά εγκατέλειψε το Γραφείο των Ζήση Βρύζα - Ντίνου Διαμαντόπουλου (αυτοί του έκαναν το μεταγραφικό deal με την Ιντερ αλλά και του βρήκαν/επέλεξαν την Σιντ Τρουίντεν για να πάει δανεικός), περίπου δυο μήνες νωρίτερα από την λήξη του μεταξύ τους συμβολαίου. Μάλιστα ήταν σε συζητήσεις με 4 μεγάλα Γραφεία, δυο του εξωτερικού και ισάριθμα εγχώρια, πριν καταλήξει και υπογράψει για την επόμενη 2ετία με την πορτογαλική Proeleven των αδερφών Κάρλος και Βίτο Γκονσάλβες. Είναι δηλαδή ομόσταβλος πλέον με τον Ζέκα...

Είναι αλήθεια πως οι Γκονσάλβες (στην Ελλάδα και την Κύπρο έχουν συνεργάτη τον Δημήτρη Ζήνωνος) απέδειξαν στην οικογένεια Βαγιαννίδη εμπράκτως, πριν ακόμη υπογράψουν, το ενδιαφέρον τους ερχόμενοι σε επαφή πρώτα με την Ιντερ και μετά "δουλεύοντας" την περίπτωσή του στην Ολλανδία με δυο συγκεκριμένες ομάδες. Άλλωστε στην χώρα της τουλίπας ο "Βάγια" έχει καλό όνομα ως ταλέντο ακόμη και στην...Αϊντχόφεν.

Από εκεί και πέρα στην Σιντ Τρουίντεν ο κόουτς Πίτερ Μάας είναι αλήθεια πως δεν τον... βλέπει τον Βαγιαννίδη, όπως και κάποιους άλλους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Για αυτό τον λόγο άλλωστε κλήθηκε και για εξηγήσεις από τον αθλητικό διευθυντή Πίντο. Ο Βέλγος κόουτς έτσι κι αλλιώς θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Σιντ Τρουίντεν, με τον Πίντο να έχει ήδη κάνει πρόταση στον Βαγιαννίδη για να επεκταθεί για ακόμη ένα χρόνο ο δανεισμός του αφού στο κλάμπ θεωρούν πως μετά από ένα χρόνο θα μπορεί να ανταπεξέλθει ανταγωνιστικά στο βελγικό πρωτάθλημα ακόμη και ως βασικός.

Τώρα, όσον αφορά στα πρόσφατα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Βαγιαννίδη να επαναπατρίζεται το καλοκαίρι για λογαριασμό κάποιας από τις Μπιγκοφοράτες ομάδες, η συνεργασία του με το Γραφείο των Γκονσάλβες δίνει την πλέον αποστομωτική απάντηση. Ο 19χρονος άσος δεν το επιθυμεί, θέλει να μείνει στο εξωτερικό και να παλέψει για να κάνει καριέρα, προφανώς για αυτό έκανε και την συγκεκριμένη επιλογή/μεταγραφή στην Proeleven. Αν επέλεγε Ελλάδα δεν θα χρειαζόταν κάν... ατζέντη αφού η οικογένεια είχε ήδη πάρει τα σχετικά μηνύματα από όλους!!

ΥΓ. Μέχρι προχθές η Σιντ Τρουίντεν μπορεί να ήταν και η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν μετρούσε ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη της. Το ρεκόρ της όμως, διακόπηκε αφού έχει πλέον 4 ποδοσφαιριστές θύματα του Covid 19...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Κούγια για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ- Συμβουλή σε Αλαφούζο: "Κάνε ό,τι ο Ολυμπιακός-Δώσε 3 μύρια για τον..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags