Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: "Χουνέρι" σε Μήτρογλου με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - "Στράβωσε" ο Έλληνας άσος - Τι ετοιμάζεται να κάνει!
| 2021-03-14 14:55:00

"Χουνέρι" σε Μήτρογλου με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - "Στράβωσε" ο Έλληνας άσος - Τι ετοιμάζεται να κάνει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χουνέρι" σε Μήτρογλου με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - "Στράβωσε" ο Έλληνας άσος - Τι ετοιμάζεται να κάνει!

Τα πρώτα... σύννεφα για τον Έλληνα φορ στον Άρη. Τι συνέβη με τον Άκη Μάντζιο και γιατί ο "Μητρογκόλ" άλλαξε συμπεριφορά μετά το Γ. Καραϊσκάκης. Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να έχουμε περισσότερες απαντήσεις...

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Δεν έχει ξεκινήσει και πολύ... ζεστά την πορεία του στον Άρη ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μετρά ένα γκολ στις πέντε πρώτες του συμμετοχές με την ομάδα, και αυτό από το σημείο του πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό. Βέβαια, στον Έλληνα επιθετικό δεν ασκείται δριμεία κριτική, καθώς οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν ότι προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας και ότι χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100%.

Το τέρμα του "Μητρογκόλ" στο Καραϊσκάκη θεωρήθηκε ως η αρχή της... αναγέννησής του, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.  Ο Μήτρογλου έπαιξε για 64 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον Άκη Μάντζιο στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (Κύπελλο) και ΠΑΟΚ (Πρωτάθλημα).

Μάλιστα, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για αυτή την εξέλιξη, αφού ήθελε σαν... τρελός να αγωνιστεί στα δύο σπουδαία ματς.

Η διαχείριση του Μήτρογλου από τον Άκη Μάντζιο είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον έμπειρο τεχνικό και ξεφεύγει από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη Μαρσέιγ, 32χρονος σέντερ φορ έχει μεγάλη διάθεση να αποδείξει ότι μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του άμεσα. Άλλωστε, πάντα ήταν ποδοσφαιριστής που είχε την τάση να ανεβάζει την απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια και καταλαβαίνει κανείς πως είναι δύσκολο για έναν παίκτη-πρωταγωνιστή με τόσο μεγάλες παραστάσεις να βλέπει από τον πάγκο δύο συνεχόμενα ντέρμπι.

Ο Μάντζιος ετοιμάζει τον Μήτρογλου για το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο αναμένεται να τον ξεκινήσει βασικό. Αν σκοράρει, θα βάλει... δύσκολα στον προπονητή του ενόψει της συνέχειας, καθώς τόσο ο Μάνος όσο και ο Μπερτόγλιο βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ο ανταγωνισμός για τη θέση του σέντερ φορ είναι έντονος. Όλοι γνωρίζουν πάντως, πως ο "Μητρογκόλ" είναι... άλλη κλάση όταν βρίσκεται σε φουλ ρυθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Έμπλεξε πρόεδρος κορυφαίας ομάδας - Άμεσα για κατάθεση!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags