Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντριάν Περέιρα: Οι δηλώσεις του Αντριάν Περέιρα πριν το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
| 2021-03-14 17:14:00

"Προκαλεί" ο Περέιρα πριν τον ΠΑΟ - Τι είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ βάζοντας... φωτιά

Sportdog Team
"Προκαλεί" ο Περέιρα πριν τον ΠΑΟ - Τι είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ βάζοντας... φωτιά

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου του Βορρά", λίγο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ - Αντριάν Περέιρα: Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον "δικέφαλο του Βορρά"... κλέβει τα φώτα στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League που γίνεται την Κυριακή (14/3). Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο "Απ. Νικολαΐδης" ο ποδοσφαιριστής των "ασπρόμαυρων", Αντριάν Περέιρα, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ανάβοντας τα... αίματα. Ο νεαρός Νορβηγός τόνισε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τους Πράσινους, ενώ τόνισε ότι θα το δείξει και στο γήπεδο, μιας και οι πάντες θέλουν τη νίκη.

"Η ομάδα μας θέλει να νικήσει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν πήραμε αυτά που θέλαμε σε προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα πάμε στην έδρα του για να τη διεκδικήσουμε".

Για το πώς σκέφτονται οι “ασπρόμαυροι” ότι πρέπει να προσεγγίσουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".

Όσο για το πώς περιμένουν τον Παναθηναϊκό σε αγωνιστικό επίπεδο, τόνισε: "Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, οπότε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τον αντιμετωπίσουμε σωστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε στην πράξη ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνουμε", δήλωσε ο πάιτκης του ΠΑΟΚ Αντριάν Περέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags