Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ο Απόλλων ΔΕΝ πέφτει - Νίκησε και τον Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-14 21:05:00

Αυτός ο Απόλλων ΔΕΝ πέφτει - Νίκησε και τον Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός ο Απόλλων ΔΕΝ πέφτει - Νίκησε και τον Παναιτωλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με γκολ του Σλίβκα (63΄) επικράτησε (1-0) του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη και πηγαίνει με «δίχτυ» ασφαλείας στα πλέι άουτ για το τελικό…σπριντ και την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League.

Το παιχνίδι στη Ριζούπολη είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στο «Surviror» της Super League και παλεύουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο πρώτες καλές στιγμές ανήκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Στο 6΄κεφαλιά του Ντομίνγκες μπλόκαρε ο Μελίσσας, ενώ στο 10΄διαγώνιο σουτ του Μπεντινέλι κατέληξε άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού καταγράφηκε στο 26΄, όταν μακρινό σουτ του Μάζουρεκ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 27΄διαγώνιο σουτ του Ντάλσιο εξουδετέρωσε ο Βέρχουλστ.

Ο Απόλλων απείλησε εκ νέου στο 38΄με κεφαλιά του Ντάουντα που μπλόκαρε ο Μελίσσας κι έχασε την καλύτερη του ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με απευθείας φάουλ του Μπεντινέλι που κατέληξε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Πιο δυνατά ξεκίνησαν στο ματς οι γηπεδούχοι στο β΄ημίχρονο, με τον Ντάουντα να μην μπορεί να «πυροβολήσει» από θέση βολής στο 47΄.

Η ομάδα του Δέλλα «απάντησε» στο 55΄με τον Ματσόλα να πιάνει μονοκόμματο σουτ από πλεονεκτική θέση που πέρασε ελάχιστα άουτ.  

Ο Απόλλωνα άνοιξε το σκορ στο 63΄. Ο εξαιρετικός Μπεντινέλι με ωραία προσπάθεια και τακουνάκι έβγαλε ασίστ πάσα στον Σλίβκα ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 70΄ο Μάζουρεκ δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ από πλεονεκτική θέση, στο 87΄διαγώνιο σουτ του Μάζουρεκ κατέληξε άουτ, ενώ στο 90΄ο Βέρχουλστ έβαλε...στοπ σε επικίνδυνο μονοκόμματο σουτ του Ντίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έφτασε τους 28 πόντους και πηγαίνει με ένα σημαντικό δίχτυα ασφαλείας στα πλέι άουτ έχοντας βάλει γερή…υποθήκη για την παραμονή στη Super League.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός παρέμεινε στους 20 βαθμούς και σίγουρα τον περιμένουν κρίσιμα παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ με φόντο το κυνήγι της σωτηρίας.

Ο ρέφερι Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπαξεβανίδη, Βάντερσον.

AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Σλίβκα (85΄Κάλισιρ), Φατιόν, Κολ (93΄Λαγός), Μπεντινέλι (84΄Τσαμπούρης), Τσιλούλης, Ντάουντα (78΄Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Τσιγγάρας, Κωνσταντόπουλος (76΄Ταχάρ), Βάντερσον, Περέιρα, Ντάλσιο, Ντίας, Εντινγκά, Μάζουρεκ (76΄Γιάκολιτς), Ματσόλα (76΄Βέργος), Καρέλης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags