Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ έμεινε εκτός με ΠΑΟΚ λόγω επεισοδίου με τον Κουζνέτσοφ
| 2021-03-15 19:34:00

"Κόλαση" στον Παναθηναϊκό - Νέο επεισόδιο με ξένο παίκτη - Έγινε... χαμός στο Κορωπί!

Sportdog Team
"Κόλαση" στον Παναθηναϊκό - Νέο επεισόδιο με ξένο παίκτη - Έγινε... χαμός στο Κορωπί!

Οι εντάσεις δεν λείπουν στο Τριφύλλι, αφού καθ' όλα τη διάρκεια της σεζόν έχουν συμβεί ουκ ολίγα σκηνικά που έχουν βάλει... φωτιά στο εσωτερικό της ομάδας.
 

Παναθηναϊκός: Ένα επεισόδιο με τον Σεργκέι Κουζνέτσοφ στην προπόνηση ήταν η αιτία που ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση του Λάζλο Μπόλονι εξέπληξε, ωστόσο οι λόγοι του αποκλεισμού του Ισπανού από το ντέρμπι εντέλει δεν ήταν αγωνιστικοί.

Συγκεκριμένα, ο Αϊτόρ τσακώθηκε με τον άμεσο συνεργάτη του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, στην προπόνηση του Σαββάτου (13/3), με τους δυο τους να έχουν φραστικό επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης ο Αϊτόρ έκανε πλάκα με τους συμπαίκτες του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κουζνέτσοφ. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είπε κάτι, το οποίο ενόχλησε και προκάλεσε την αντίδραση του βοηθού του Μπόλονι. Ο Ουκρανός πίστεψε ότι το σχόλιο που έγινε αφορούσε εκείνον και έτσι αντέδρασε έντονα.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Όταν το επεισόδιο έλαβε τέλος, ο Μπόλονι ενημερώθηκε για το τι συνέβη και αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ισπανό παίκτη με το να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags