Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έστειλε "μήνυμα" σε Μαρτίνς ο Ανδρούτσος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-15 20:58:00

Έστειλε "μήνυμα" σε Μαρτίνς - Έρχεται με... φόρα και θέλει να "φάει" βασικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έστειλε "μήνυμα" σε Μαρτίνς - Έρχεται με... φόρα και θέλει να "φάει" βασικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για έναν από τους πλέον ανεβασμένους παίκτες του Ολυμπιακού και φιλοδοξεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να... πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Ολυμπιακός: Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στο Olympiacos TV μετά τη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΛ, ματς στο οποίο ο Έλληνας άσος σημείωσε και το πρώτο του φετινό γκολ στη Superleague.

Ο Ανδρούτσος τόνισε μεταξύ άλλων ότι όσο περισσότερο παίζει στη θέση του δεξιού μπακ θα γίνεται και καλύτερος, στέλνοντας έτσι... μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή τον υπολογίζει ως αναπληρωματικό του Κένι Λαλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το +16 με το οποίο μπαίνει ο Ολυμπιακός στα playoffs: "Σίγουρα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ αλλά εμείς δεν παύει να μένουμε συγκεντρωμένοι, να θέλουμε να νικάμε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας, αυτή είναι η νοοτροπία μας".

Για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: "Νιώθω χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει πιο κοντά στη νίκη και είμαι αρκετά χαρούμενος και συνεχίζουμε".

Για τα παιχνίδια που παίρνει ως δεξιός μπακ: "Σίγουρα όσο περισσότερα παιχνίδια έχω σε αυτή τη θέση τόσο περισσότερο θα βελτιώνομαι και θα τη μαθαίνω συνέχεια. Όσο παίζω μαθαίνω και με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου και βλέπω και εγώ και γίνομαι καλύτερος".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags