Facebook Pixel Γιώργος Γιακουμάκης: "Μπαμ" για Γιακουμάκη - Δημοσίευμα που τρελαίνει κόσμο - Τοπ ομάδα τον έβαλε στη λίστα της!
| 2021-03-16 12:07:00

"Μπαμ" για Γιακουμάκη - Δημοσίευμα που τρελαίνει κόσμο - Τοπ ομάδα τον έβαλε στη λίστα της!

Sportdog Team
"Μπαμ" για Γιακουμάκη - Δημοσίευμα που τρελαίνει κόσμο - Τοπ ομάδα τον έβαλε στη λίστα της!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει σημειώσει έως τώρα 24 γκολ με τη Φένλο, είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Γιώργος Γιακουμάκης: «Η Φέγενορντ θα πρέπει σίγουρα να πάρει τον θαυμάσιο Γιακουμάκη»!

Η προτροπή ανήκει στον Ολλανδό πρώην ποδοσφαιριστή, Ιμπραχίμ Αφελάι, που έφτασε στον Ολυμπιακό στις 14 Αυγούστου 2014 και αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2014/15.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει σημειώσει έως τώρα 24 γκολ με τη Φένλο, είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. «Εάν μπορείς να ξεχωρίσεις ως παίκτης σε μια ομάδα όπως η Φένλο με τέτοιο τρόπο όπως το κάνει εκείνος, τότε αυτό είναι αξιοθαύμαστο», πρόσθεσε  ο Αφελάι στο Studio Voetbal.

Εν τω μεταξύ δημοσιεύματα στην Ολλανδία αναφέρουν, ότι η κλήση του Γιώργου Γιακουμάκη στην εθνική Ελλάδας, δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στη Φένλο.

Mάλιστα υποστηρίζουν ότι η ολλανδική ομάδα θα ζητήσει «ευγενικά να μην χρησιμοποιηθεί σε όλα τα παιχνίδια», προκειμένου να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει με τη Φένλο, τις δύσκολες προκλήσεις που ακολουθούν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags