Facebook Pixel Έρλινγκ Χάαλαντ: Ασύλληπτη "βόμβα" για Χάαλαντ: Αυτή η ομάδα δίνει 70 εκατ. και έναν παικταρά για αντάλλαγμα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-16 13:35:00

Ασύλληπτη "βόμβα" για Χάαλαντ: Αυτή η ομάδα δίνει 70 εκατ. και έναν παικταρά για αντάλλαγμα!

Sportdog Team
Ασύλληπτη "βόμβα" για Χάαλαντ: Αυτή η ομάδα δίνει 70 εκατ. και έναν παικταρά για αντάλλαγμα!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκοπεύει να παραχωρήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και θα γίνει «μάχη» για την απόκτηση του από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο γερμανικός σύλλογος απέρριψε το Γενάρη όλες τις προτάσεις και αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα επιμένουν για τον Νορβηγό σταρ και η γερμανική ομάδα έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι και στη θέση του θα κινηθεί για την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Νεσίρι από τη Σεβίλη.

Στη μάχη για την απόκτηση του Νορβηγού σταρ η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει την πιο εντυπωσιακή πρόταση, καθώς σύμφωνα με το «Football Insider» η ομάδα του Λονδίνου σκοπεύει να προσφέρει περίπου 70 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Τίμο Βέρνερ ως αντάλλαγμα!

Τον παίκτη δηλαδή, για τον οποίο έδωσε περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού για να τον αποκτήσει από τη Λειψία, αλλά δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τη διοίκηση με τις εμφανίσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags