Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Απίστευτος τρόπος που βρίσκει παίκτες πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ
| 2021-03-17 16:58:00

Απίστευτες ατάκες από πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ - Έτσι βρίσκει παίκτες!

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ - Έτσι βρίσκει παίκτες!

Σίγουρα ο τρόπος που γίνεται η αναζήτηση νέων ποδοσφαιριστών δεν είναι ο... συνηθισμένος.

Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Βραζιλία και ήδη έχει κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κύπελλο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο globoesporte ο Ίβηρας προπονητής έχει ένα... ιδιαίτερο τρόπο να βρίσκει τους παίκτες που θέλει να μεταγράψει στις ομάδες του, μιας και πρώτα τους ελέγχει στο Football Manager!

"Μπορώ να πω πως ακόμη και σήμερα και τώρα που μιλάμε χρησιμοποιώ το Football Manager για ποδοσφαιριστές που μου προτείνουν στην Παλμέιρας. Νομίζω πως είναι ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές και το πως το παιχνίδι τους κρίνει στο θέμα της νοοτροπίας, της τεχνικής αλλά και στη φυσική τους κατάσταση. Το επίπεδο της γνώσης και της πληροφόρησής τους είναι πολύ καλό. Οπότε, είναι μία από τις πηγές μου για να αντλώ πληροφορίες αλλά όχι και η μοναδική. Δεν σπαταλάω τον χρόνο μου για να παίζω, αλλά το χρησιμοποιώ για να παίρνω πληροφορίες για τα στατιστικά τους", είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.

"Έπαιζα πάντως όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, στα πρώτα μου χρόνια και δεν μου άρεσε να κοουτσάρω μεγάλες ομάδες. Οι συμπαίκτες μου ήταν πρωταθλητές και κέρδιζαν συνεχώς, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Μπορώ να γίνω πρωταθλητής στο επίπεδο που επιθυμώ. Για παράδειγμα, να προπονώ την Πεναφιέλ και να μην υποβιβαστώ. Κάπως έτσι πετυχαινω τον στόχο μου. Έτσι έβλεπα το παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως προπόνησα πολύ την Πεναφιέλ. Προσπάθησα να ανέβω στην πρώτη κατηγορία με την παλαιότερη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. Το έκανα πολλές φορές, το ομολογώ, αλλά ήταν και ένας τρόπος να περάσω τον χρόνο μου", κατέληξε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags