Facebook Pixel Βία - Βουλή: Βρέθηκε η... λύση για τους χούλιγκαν! - Τι πρότειναν στη Βουλή για να καταπολεμήσουν τη βία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-17 20:40:00

Βρέθηκε η... λύση για τους χούλιγκαν! - Τι πρότειναν στη Βουλή για να καταπολεμήσουν τη βία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βρέθηκε η... λύση για τους χούλιγκαν! - Τι πρότειναν στη Βουλή για να καταπολεμήσουν τη βία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο Κοινοβούλιο για το συγκεκριμένο θεμα

Βία - Βουλή: Συζήτηση για την καταπολέμηση των μορφών χουλιγκανισμού υπήρχε την Τετάρτη (17/3) στο Κοινοβούλιο. Ανάμεσα σε αυτά που ακούστηκαν από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την... παράσταση έκλεψαν τα λεγόμενα της βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, που αφού, όπως είπε, έχοντας κάνει σφυγμομέτρηση της κατάστασης στο facebook, στάθηκε στη λήψη δραστικών μέτρων σαν κι αυτά που εφάρμοσε η Μάργκαρετ Θάτσερ στη Μεγάλη Βρετανία για τη ριζική εξαφάνιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού.

Παράλληλα έκανε αναφορά σε μία πρωτοβουλία ομάδας από την Βραζιλία, που προσέλαβε μητέρες οπαδών, να ελέγχουν το γήπεδο λέγοντας: "η μητέρα του ακόμη και ο χειρότερος χούλιγκαν τη σέβεται, ενώ στην Ελλάδα την φοβάται κιόλας".

Μάλιστα, ο Λευτέρης Αυγενάκης φρόντισε να απαντήσει στη δευτερολογία του για τη βία στη Βουλή, λέγοντας με χιούμορ πως δεν πέρασε από το μυαλό τους ένα τέτοιο μέτρο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags