Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Καμπετσής: Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η πρώτη κίνηση του ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα!
| 2021-03-18 17:32:00

Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η πρώτη κίνηση του ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η πρώτη κίνηση του ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα!

Παρά τη "μάχη" που ετοιμάζονται να δώσουν οι Πράσινοι για να κερδίσουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, φαίνεται ότι παράλληλα προχωράει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Παναθηναϊκός - Αργύρης Καμπετσής: Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024, όμως όλα δείχνουν ότι το... σήριαλ θα τελειώσει τα επόμενα 24ωρα. Το ζήτημα που υπήρχε και δεν προχώρησαν νωρίτερα οι ανακοινώσεις ήταν τυπικό, πράγμα που δεν έφερε καμία... ανατροπή στο θέμα.

Πλέον οι άνθρωποι των Πρασίνων βρίσκονται στις τελικές ανταλλαγές email με την πλευρά του 22χρονου επιθετικού, ώστε να υπάρχουν οι οριστικές διορθώσεις του συμβολαίου και το ζήτημα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Οι τελικές υπογραφές πρόκειται να υπάρξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, πιθανών και πριν το ταξίδι της ομάδας στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, όμως και κάτι τέτοιο να μην γίνει η ανακοινώσεις θα έρθουν στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. Με τη νέα συμφωνία Παναθηναϊκός και Αργύρης Καμπετσής θα είναι... μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον νεαρό να λαμβάνει μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του που θα ξεκινούν πλέον απ’ τις 140.000 ευρώ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags