Facebook Pixel Σωκράτης Διούδης - Ζοσέ Σα: Οι κορυφαίοι τερματοφύλακες
| 2021-03-20 04:33:00

Νίκη Παναθηναϊκού στο ντέρμπι Αιωνίων! Ο Διούδης κέρδισε τον Σα

Sportdog Team
Νίκη Παναθηναϊκού στο ντέρμπι Αιωνίων! Ο Διούδης κέρδισε τον Σα

Τί συνέβη με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού;

Σωκράτης Διούδης - Ζοσέ Σα: Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League παρουσιάζει τους τρεις τερματοφύλακες που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς.

Ο Σωκράτης Διούδης συγκέντρωσε 1.135 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κέρδισε 250 πόντους από τις συμμετοχές, 400 πόντους από το μηδέν παθητικό, 177 από τις αποκρούσεις, 50 από τις αποκρούσεις πέναλτι, 288 από τα κλεψίματα ενώ έχασε 30 βαθμούς από τις κίτρινες κάρτες.

Στη 2η θέση με 1.129 βαθμούς βρίσκεται ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού ενώ στην 3η θέση είναι ο Ντέβις Επασί της Λαμίας με 1.021 βαθμούς.

*Οι βαθμοί των ποδοσφαιριστών στο #slgrfantasy προκύπτουν από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορούν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος.

Μη χάνεις λεπτό, φτιάξε και εσύ τη δική σου ομάδα, πάρε μέρος στο πρωτάθλημα που επιθυμείς ή φτιάξε τη δική σου ιδιωτική λίγκα και δείξε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags