Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελό "καρφί" Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ - "Τους είπα ότι δεν είμαι ο..."
| 2021-03-19 19:24:00

Τρελό "καρφί" Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ - "Τους είπα ότι δεν είμαι ο..."

Sportdog Team
Τρελό "καρφί" Φερέιρα για τον ΠΑΟΚ - "Τους είπα ότι δεν είμαι ο..."

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που τα πηγαίνει εξαιρετικά στην τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας, μίλησε για τους λόγους που δεν μπόρεσε να περάσει τη φιλοσοφία στον Δικέφαλο.
 

ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται στην Πορτογαλία μετά το τέλος της σεζόν στη Βραζιλία, κατά την οποία κατέκτησε τόσο το Copa Libertadores όσο και το Κύπελλο Βραζιλίας με την Παλμέιρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πορεία του στον ΠΑΟΚ, προτού μετακομίσει στη Βραζιλία.

Ο Φερέιρα τόνισε πως δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει ποτέ τη φιλοσοφία του στον ελληνικό σύλλογο και αποκάλυψε πως είπε σε όλους ότι δεν είναι ο... Ραζβάν Λουτσέσκου, καλώντας τους να μην του ζητούν να διδάξει έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν γνώριζε.

«Δεν μπορώ να παίξω κάτι, το οποίο δεν γνωρίζω. Είπα ότι δεν είμαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μη μου ζητάτε κάτι που δεν ξέρω», ανέφερε ο Φερέιρα.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος εξήγησε πως αρχικά οι παίκτες του, έχοντας μάθει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, δυσκολεύτηκαν να εφαρμόσουν αυτά που ο ίδιος τους ζητούσε, ενώ σταδιακά αντιλήφθηκαν τη δική του φιλοσοφία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags