Facebook Pixel Primera Division - Ρεάλ Μαδρίτης: Την Ρεάλ δεν θα την... ξεγράφεις! Διπλό... τίτλου με "πάρτι" από τον Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-20 19:38:00

Την Ρεάλ δεν θα την... ξεγράφεις! Διπλό... τίτλου με "πάρτι" από τον Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Την Ρεάλ δεν θα την... ξεγράφεις! Διπλό... τίτλου με "πάρτι" από τον Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "Βασίλισσα" πέρασε από το Μπαλαΐδος και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 3 πόντους

Primera Division - Ρεάλ Μαδρίτης: Μπορεί οι Μαδριλένοι να μην διανύουν την καλύτερη χρονιά τους, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά έχει βαλθεί να τους... χαρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Με τον Γάλλο σε μεγάλα... κέφια, με δύο γκολ και μια ασίστ, οδήγησε τη "Βασίλισσα" σε νίκη με 1-3 μέσα στο Βίγκο και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη Ατλέτικο Μαδρίτης στους 3 πόντους. Με τα δύο σημερινά του τέρματα απέναντι στην Θέλτα, ο Μπενζεμά, έφτασε τα 6 στα τελευταία 8 παιχνίδια και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του.

Παρά το γεγονός του αγώνα με την Αταλάντα, για το Champions League, μεσοβδόμαδα το σύνολο του Ζιντάν άνοιξε το σκορ μόλις στο 19' μετά από ωραία ενέργεια του Κρος και αριστερό σουτ του Μπενζεμά, με τον Γάλλο στο 30' να διπλασιάζει τα δικά του γκολ κάνοντας το 0-2. Η Θέλτα ξαναμπήκε στον αγώνα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τέρμα του Σάντι Μίνα και στο 84' θα μπορούσε να ισοφαρίσει όμως το σουτ του Ιάγο Άσπας βρήκε το δοκάρι. Στο 90+3', ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά για την ισοφάριση ο Μπενζεμά... σέρβιρε στον Μάρκο Ασένσιο  που έκανε το  τελικό1-3, αποτέλεσμα που έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης ξανά στην δεύτερη θέση της Primera Divsion μπροστά από την Μπαρτσελόνα.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags