Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης: Σόκαραν τα νέα για τον τραυματισμό του Γιαννούλη - Τι είπε ο προπονητής του (ΦΩΤΟ)
| 2021-03-20 21:03:00

Σόκ στον Φαν'τ Σχιπ με τα νέα για τον τραυματισμό του Γιαννούλη - Τι είπε ο προπονητής του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σόκ στον Φαν'τ Σχιπ με τα νέα για τον τραυματισμό του Γιαννούλη - Τι είπε ο προπονητής του (ΦΩΤΟ)

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς τραυματίστηκε στο κεφάλι στον αγώνα της ομάδας του το Σάββατο

Δημήτρης Γιαννούλης: Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από την Αγγλία για τον τραυματισμό του Έλληνα παίκτη. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χτύπησε στον αγώνα της Νόριτς με την Μπλάκμπερν και όπως δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο προπονητής των "καναρινιών", Ντάνιελ Φάρκε, ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέστη διάσειση και είναι πιθανό να πρέπει να μείνει στο Νησί. 

"Οι γιατροί θα πάρουν την τελική απόφαση αλλά υπάρχει πιθανότητα ο παίκτης να μείνει στην Αγγλία το προσεχές διάστημα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα ματς των εθνικών ομάδων", είπε ο Φάρκ. Μάλιστα η  αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" να αναφέρει πως ο παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και είχε πονοκέφαλο στα αποδυτήρια μετά το χτύπημά του στο κεφάλι.

Αν τελικά ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν μπορεί να ταξιδέψει σημαίνει ότι το τίθεται εκτός μάχης για τους αγώνες της Εθνικής με μας με την Ισπανία στις 25/3 και την Γεωργία στις 31/3 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την Ονδούρα στις 28/3 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags