Facebook Pixel Superleague 2: Απίθανο παρασκήνιο - Μεγαλοαγρότισσα θέλει να αγοράσει ιστορική ελληνική ομάδα!
| 2021-03-20 22:55:00

Απίθανο παρασκήνιο - Μεγαλοαγρότισσα θέλει να αγοράσει ιστορική ελληνική ομάδα!

Απίθανο παρασκήνιο - Μεγαλοαγρότισσα θέλει να αγοράσει ιστορική ελληνική ομάδα!

Φοβερή αποκάλυψη για σπουδαία ελληνική ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένδοξο παρελθόν. Τί "παίζει" με τον σύλλογο και ποια είναι η υποψήφια επενδυτής.

Superleague 2: Τα πράγματα για την Δόξα Δράμας την φετινή χρονιά δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις 14 βαθμούς σε 14 αναμετρήσεις στην Super League 2.

Μάλιστα βρίσκονται στην 10η θέση από τις συνολικά 12 ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Η μεγαλύτερη πληγή τους είναι η επίθεση, η οποία είναι η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας με μόλις 8 γκολ υπέρ και 22 κατά. Από εκεί και πέρα, στα θετικά, ενδιαφέρον για την αγορά του ιστορικού συλλόγου έχει εκδηλώσει η μεγαλοαγρότισα Θεοπούλα Μπεναβίδου.

Η ίδια δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής πατάτας και ήρθε στην επικαιρότητα με αλλεπάλληλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Μάλιστα λέγεται ότι θέλει να μπει στη συγκεκριμένη ομάδα κάνοντας σύμπραξη με τον κ. Μπύρο. Ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την Δόξα τον Οκτώβριο του 2019.

Οι δωρεές της

Μέσω της κ. Μπεναβίδου παραδόθηκαν στο Δήμο Ελασσόνας στις 10 Μαρτίου 20 τόνοι πατάτας για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων της περιοχής.

Οι πατάτες μεταφέρθηκαν στην περιοχή της Ελασσόνας με τη βοήθεια του Δήμου Δράμας και παραδόθηκαν στον Δήμαρχο της περιοχής κ. Νικόλαο Γάτσα.

Όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική κίνησης αλληλεγγύης από την πλευρά της κ. Μπεναβίδου. Πρόσφατα (στις 5 Μαρτίου), διατέθηκαν από την  ΠΑΕ Δόξα και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων “Οι Μαυραετοί”, έξω από τα γραφεία της ομάδας, 25 τόνοι πατάτας, προσφορά της εξίσου κ. Μπεναβίδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags