Facebook Pixel Γιάννης Κομπότης: Μεγάλη επιστροφή Κομπότη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνεργασία με ιδιοκτήτη ομάδας του Big-4!
| 2021-03-21 14:30:00

Μεγάλη επιστροφή Κομπότη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνεργασία με ιδιοκτήτη ομάδας του Big-4!

Μεγάλη επιστροφή Κομπότη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνεργασία με ιδιοκτήτη ομάδας του Big-4!

Ποια είναι η... σιδηρά κυρία, που αποτελεί προσωπική επιλογή του και σε ποια μεγάλη ΠΑΕ της Superleague έχει αναλάβει ξεκάθαρα πλέον ρόλο. Επέστρεψε αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις.

Γιάννης Κομπότης: O Λεβαδειακός δίνει «μάχη» για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα 1, αλλά ο Γιάννης Κομπότης ασχολείται ενεργά με τη.... βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Κομπότης είναι καθημερινός συνομιλητής του Γιάννη Αλαφούζου έχοντας στην ουσία ρόλο συμβούλου για τα θέματα του Παναθηναϊκού. Αυτή την περίοδο ο πολύπειρος παράγοντας ασχολείται και με ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ: Προωθεί την επιλογή της Αθηνάς Μπαλωμένου για τη θέση του CEO στην ΕΠΟ.

O Κομπότης εκτιμά πως η δικηγόρος του τριφυλλιού μπορεί να εξελιχθεί σε σιδηρά κυρία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι έμπειρη, έχει διαχειριστεί με επιτυχία δύσκολες καταστάσεις σε μία μεγάλη ΠΑΕ, τον Παναθηναϊκό,  και κυρίως είναι αποφασιστική. Και όταν χρειαστεί λαμβάνει και σκληρές αποφάσεις.

Η ΕΠΟ είναι ένα «μαγαζί» υπο διάλυση με ευθύνη των διοικήσεων της και κάποιος πρέπει να το συμμαζέψει. Και ο Κομπότης ποντάρει στην Μπαλωμένου για να αλλάξει την εικόνα της προβληματικής ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσος του Παναθηναϊκού… χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ - Γι' αυτό φεύγει - Ποιος "τελειώνει" στην Ένωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags