Facebook Pixel Νίκος Παπαδόπουλος - Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος "on fire" - Χοντρό "κράξιμο" σε Διούδη και ΠΑΟ - "Μικραίνουν το σύλλογο..."
| 2021-03-21 18:56:00

Παπαδόπουλος "on fire" - Χοντρό "κράξιμο" σε Διούδη και ΠΑΟ - "Μικραίνουν το σύλλογο..."

Sportdog Team
Παπαδόπουλος "on fire" - Χοντρό "κράξιμο" σε Διούδη και ΠΑΟ - "Μικραίνουν το σύλλογο..."

"Απασφάλησε" ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Νίκος Παπαδόπουλος - Αστέρας Τρίπολης: Για όλα μίλησε ο τερματοφύλακας και "χρυσός" σκόρερ των Αρκάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Πράσινους. Πιο συγκεκριμένα για τη φάση του γκολ, με αρκετή δόση χιούμορ, είπε ότι είχε την αίσθηση του... σκόρερ και το έβαλε, ενώ χρησιμοποίησε αρκετά σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους αντιπάλους του τονίζοντας ότι έκαναν σκόπιμα καθυστερήσεις, κάτι που μικραίνει τον σύλλογο, και για αυτό αντέδρασε έτσι στους πανηγυρισμούς του.

"Εντάξει, μία φορά στα 20 χρόνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν το είχα στο μυαλό μου να ανέβω στην τελευταία φάση, μου μπήκε όταν μου φώναξε ο προπονητής μου. Δεν έχω προλάβει να δω το γκολ, αλλά... το έζησα από κοντά! Είχα... το ένστικτο του σκόρερ! Θέλω να αφιερώσω το γκολ σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα λόγω πανδημίας και ιδιαίτερα σε όλη την οικογένεια μου και στην κόρη μου".

Για τον πανηγυρισμό του: "Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και τον σέβομαι απεριόριστα. Το να παριστάνουν οι παίκτες του τους τραυματίες είναι κάτι που μικραίνει τον σύλλογο, για αυτό και εγώ το έκανα γιατί είχα νευριάσει με αυτό που έκαναν, για αντίποινα. Πρέπει να τηρείται το fair play, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και ο καλύτερος ας κερδίσει, παιχνίδι είναι, ψυχαγωγία".

Για το παιχνίδι: "Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση, μετά τα δύο γκολ γίναμε πιο πιεστικοί, έστω και στο τέλος έστω και με αυτό τον τρόπο ευτυχήσαμε να πάρουμε ένα βαθμό".

Για τη συνέχεια των playoffs: "Δεν είμαστε εδώ για να φαινόμαστε σαν η ευκαιρία κάθε ομάδας στα πλέι-οφ. Ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε ομάδα θα έχει απουσίες, τραυματισμούς, απουσίες λόγω καρτών και πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε κοιτώντας μπροστά".

Για την πανδημία: "Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση με την πανδημία, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση", είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος για όσα έγιναν στο Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags