Facebook Pixel ΑΕΚ: Σταθερή αξία ο αρχηγός - Ο Γκαρσία βλέπει την... πλάτη του Μάνταλου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-21 23:19:00

Σταθερή αξία ο αρχηγός - Ο Γκαρσία βλέπει την... πλάτη του Μάνταλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σταθερή αξία ο αρχηγός - Ο Γκαρσία βλέπει την... πλάτη του Μάνταλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ένωση μετά τη συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

ΑΕΚ: Με την εκπληκτική κάθετη πάσα που μοίρασε στον Ολιβέιρα για το 1-1, ο Μάνταλος ήταν κατά το ήμισυ ο λόγος που η ΑΕΚ ισοφάρισε έστω και προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με τη συγκεκριμένη ασίστ ο αρχηγός της Ένωσης, πάντως, πέρασε στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους».

Για την ακρίβεια ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τις 7 ασίστ στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Λιβάι Γκαρσία που μετράει έως τώρα 6 στην Superleague. Παράλληλα, ο Μάνταλος έχει μες στη χρονιά άλλες 4 ασίστ (2 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο), με το συνολικό αριθμό έτσι ν’ ανέρχεται στις 11!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ μετράει σχεδόν τετραπλάσιες ασίστ απ’ ότι γκολ! Τη στιγμή που καταγράφει δηλαδή 11 τελικές πάσες, την ίδια στιγμή έχει σκοράρει μόλις 3 φορές. Στην εν λόγω κατηγορία βρίσκεται αρκετά χαμηλά φέτος, καθώς την περσινή σεζόν την είχε κλείσει με 13 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags