Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Όταν ο Διούδης με τον Παπαδόπουλο έπαιζαν μαζί! (ΦΩΤΟ)
| 2021-03-22 17:52:00

Όταν ο Διούδης με τον Παπαδόπουλο έπαιζαν μαζί! (ΦΩΤΟ)

Όταν ο Διούδης με τον Παπαδόπουλο έπαιζαν μαζί! (ΦΩΤΟ)

Τα πρόσωπα του επεισοδιακού αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκού στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και το κοινό τους παρελθόν...

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Σωκράτης Διούδης και Νίκος Παπαδόπουλος ήταν οι πρωταγωνιστές της πρόσφατης αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ της Superleague.

Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων επιτέθηκε φραστικά στον γκολκίπερ των «πράσινων», κατηγορώντας τον για σκόπιμες καθυστερήσεις. Μάλιστα η κάμερα έπιασε τον Παπαδόπουλο να του λέει «σήκω μην σου ρίξω καμία»! Συμπεριφορά, ομολογουμένως, απαράδεκτη.

Μετά το σφύριγμα της λήξης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Παπαδόπουλος πήγε στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» με σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφό του. Ωστόσο, ο Διούδης δεν δέχθηκε ποτέ την απολογία του.

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο που «ενώνει» πάντως τους δύο τερματοφύλακες, είναι ότι έχουν συνυπάρξει. Συγκεκριμένα αποτέλεσαν το δίδυμο των γκολκίπερ του Πανιωνίου τη σεζόν 2015-16! Εκείνη τη χρονιά ο Διούδης είχε καταγράψει ως βασικός 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή που ο νυν τερματοφύλακας του Αστέρα μετρούσε 14 εμφανίσεις συνολικά, ερχόμενος κατά βάση σαν αναπληρωματική επιλογή κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags