Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Απίθανη ιστορία - Από συμπαίκτες στον Πανθρακικό, βασικοί σε ντέρμπι Δικεφάλων!
| 2021-03-22 18:52:00

Απίθανη ιστορία - Από συμπαίκτες στον Πανθρακικό, βασικοί σε ντέρμπι Δικεφάλων!

Απίθανη ιστορία - Από συμπαίκτες στον Πανθρακικό, βασικοί σε ντέρμπι Δικεφάλων!

Πρόκειται για δύο παιδιά που ξεκίνησαν από τα χαμηλά και έφτασαν να αγωνίζονται σε δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα την τελευταία τετραετία!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μας προσφέρει ωραίες ιστορίες και μας δείχνει ότι όσοι είναι ικανοί θα μπορούν να προοδεύουν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν οι δύο βασικοί γκολκίπερ του χθεσινού ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Αναφερόμαστε στους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Γιώργο Αθανασιάδη. Πρόκειται για δύο παιδιά που ξεκίνησαν από τα χαμηλά και έφτασαν να αγωνίζονται σε δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα την τελευταία τετραετία!

Μάλιστα, έχουν και ένα κοινό σημείο στην καριέρα τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την πορεία τους στον Πανθρακικό! Ο Πασχαλάκης ήταν μέλος της ομάδας της Θράκης από τον Γενάρη του 2014 μέχρι τον Γενάρη του 2016, ενώ ο Αθανασιάδης ήταν στον Πανθρακικό από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι αυτό του 2016!

Ο Πασχαλάκης μέτρησε σε αυτό το διάστημα 18 συμμετοχές, την ώρα που ο Αθανασιάδης είχε 62 εμφανίσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 21 σε περιπτώσεις. Μάλιστα, στο διάστημα που είχαν συμπέσει την μερίδα του λέοντος την είχε ο Αθανασιάδης ο οποίος είχε φτάσει να παίξει 19 συνεχόμενα ματς, με τον Πασχαλάκη να βρίσκεται στον πάγκο.

Την ευκαιρία του ο Πασχαλάκης την είχε πάρει αρχής γενομένης από το ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3, όπου είχε παίξει σε 4 ματς, αλλά δέχθηκε 10 συνολικά γκολ, χάνοντας εκ νέου την θέση του από τον νυν κίπερ της ΑΕΚ, μέχρι που αποχώρησε στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη του 2016.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags