Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Παπαδόπουλος... συσπειρώνει τον ΠΑΟ - Αποφασισμένοι όλοι στο Τριφύλλι… για ΠΑΟΚ!
| 2021-03-22 19:42:00

Ο Παπαδόπουλος... συσπειρώνει τον ΠΑΟ - Αποφασισμένοι όλοι στο Τριφύλλι… για ΠΑΟΚ!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Ο Παπαδόπουλος... συσπειρώνει τον ΠΑΟ - Αποφασισμένοι όλοι στο Τριφύλλι… για ΠΑΟΚ!

Οι προκλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου πριν και μετά το γκολ που πέτυχε και γενικότερα, η στάση των ανθρώπων του Αστέρα πείσμωσαν τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Ο τρόπος με τον οποίο... πέταξε ο Παναθηναϊκός δύο βαθμούς στην Τρίπολη έχει δύο όψεις.

Η πρώτη, αφορά φυσικά την έκδηλη απογοήτευση που επικρατεί στην ομάδα. Στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν, πολύ καλά, το πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασαν στην πρεμιέρα. Με νίκη κόντρα στον Αστέρα θα είχαν ήδη φτάσει βαθμολογικά την ΑΕΚ, τη στιγμή που η απόσταση από τις θέσεις της Ευρώπης θα ήταν μόλις στους 2 βαθμούς.

Ωστόσο, υπάρχει και μία δεύτερη ανάγνωση. Οι προκλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου πριν και μετά το γκολ που πέτυχε και γενικότερα, η στάση των ανθρώπων του Αστέρα πείσμωσαν τους «πράσινους». Οι μομφές για καθυστερήσεις των παικτών του Μπόλονι, τα σχόλια περί... μικρής ομάδας και η ατάκα «θα σας γαμ... στη Λεωφόρο», που πρώτο το Sportdog έφερε στην επιφάνεια, έχουν συσπειρώσει τους «πράσινους» συνολικά σαν οργανισμό.

Το διάστημα της διακοπής ο Λάζλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του του θα έχουν όλη την ευχέρεια, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον... τελικό με τον ΠΑΟΚ. Διότι μόνο ως τέτοιος μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας με τους Θεσσαλονικείς για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Με ενδεχόμενο τρίποντο στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός όχι απλά θα έχει πλησιάσει στο -1 τους «ασπρόμαυρους». Την ίδια στιγμή, θα μετρά εναντίον τους δύο νίκες σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, στοιχείο που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε περίπτωση μεταξύ τους ισοβαθμίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags