Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ατακάρες για Πασχαλάκη: "Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες - Σωστή κίνηση ΠΑΟΚ - Μίλησα μαζί του και..."
| 2021-03-22 22:54:00

Ατακάρες για Πασχαλάκη: "Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες - Σωστή κίνηση ΠΑΟΚ - Μίλησα μαζί του και..."

Sportdog Team
Ατακάρες για Πασχαλάκη: "Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες - Σωστή κίνηση ΠΑΟΚ - Μίλησα μαζί του και..."

Γνωστός ατζέντης μίλησε για την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στη δράση με τον ΠΑΟΚ μετά τη συγγνώμη που ζήτησε για το επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ομάδας.

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ατζέντης μίλησε για την επιστροφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στη δράση με τον ΠΑΟΚ μετά τη συγγνώμη που ζήτησε για το επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για την επιστροφή του Πασχαλάκη: «Το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες που τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα. ΠΑΟΚ και Γκαρσία ξέρουν ότι έχουν έναν καλό γκολκίπερ και τον χρησιμοποιούν. Ηρέμησαν όλοι, και οι φίλαθλοι. Έτσι επιλέχθηκε ο Πασχαλάκης που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι ένας ποιοτικός Έλληνας γκολκίπερ που πήρε νταμπλ με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ο ΠΑΟΚ έκανε δυο καλές κινήσεις. Δε νομίζω ότι το έκανε για να βγει στην αγορά για πώληση. Χρησιμοποίησαν έναν καλό τερματοφύλακα και από την άλλη μπορεί ο Πασχαλάκης να ανοίξει την αγορά για τον εαυτό του. Μπορεί να κάνει καλά ματς και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης έχει ανεβάσει το προφίλ του στον ΠΑΟΚ. Ο ένας βοηθά τον άλλο».

Αν μίλησε με τον Πασχαλάκη: «Μιλήσαμε, του έδωσα συγχαρητήρια. Έκανε ένα καλό ματς. Νομίζω ότι και νωρίτερα ήταν ήρεμος. Είναι επαγγελματίας και έχει βάλει κάτω το θέμα. Αυτό που είδαμε χθες είναι σκηνικό εδώ και μέρες. Το είδε και ο κόουτς και ο σύλλογος γη αυτό και έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν γίνεται μέσα σε μια ώρα μια τέτοια κίνηση. Ο παίκτης είναι πιο ήρεμος πιο συγκεντρωμένος και μπορούσε να βοηθήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags