Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - Θοδωρής Καρυπίδης: Ατάκες "φωτιά" Νύκταρη για Σαββίδη- "Τον έχουν ζαλίσει, τον εκμεταλλεύονται" - Τι είπε για Καρυπίδη
| 2021-03-23 16:36:00

Ατάκες "φωτιά" Νύκταρη για Σαββίδη- "Τον έχουν ζαλίσει, τον εκμεταλλεύονται" - Τι είπε για Καρυπίδη

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" Νύκταρη για Σαββίδη- "Τον έχουν ζαλίσει, τον εκμεταλλεύονται" - Τι είπε για Καρυπίδη

Δηλώσεις που θα... συζητηθούν έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης από τον πρώην παράγοντα

Ιβάν Σαββίδης - Θοδωρής Καρυπίδης: Στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Ηρακλής Νύκταρης και αναφέρθηκε τόσο στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, όσο και σε εκείνον του Άρη. Ο πρώην παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε ότι είχε πει στον ιδιοκτήτη του "δικέφαλου του Βορρά" να κάνει γενικό ξεσκαρτάρισμα στον σύλλογο, παλιότερα, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον εκμεταλλεύονται.

Αναλυτικά:

Για την ικανότητα του Άρη να βγάζει "παίκτες λαχεία" με λίγα χρήματα: "Το θέμα στο ποδόσφαιρο είναι να έχεις υπομονή και να θες να χτίσεις κάτι. Ο κουμπάρος μου, άφησε πολλά λεφτά στον Άρη, τον έχει πληρώσει χρυσό από την Β'  Εθνική και έπειτα. Ακόμα πληρώνει, θέλει ηρεμία και πιστεύω πως ενεργεί καλύτερα πλέον, το είχα πει ξανά, ο Άρης θα είναι στην τριάδα φέτος".

Για την πρόβλεψη του και την τελική κατάταξη του Άρη: "Όποιος είναι «ποδοσφαιράνθρωπος» και γνωρίζει από ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει τι είναι η κάθε ομάδα. Όταν βλέπεις τους ποδοσφαιριστές, την οργάνωση και έχεις το κατάλληλο σύνολο, τότε φτιάχνεις ομάδα. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, δεν το έχουν αυτό. Ήμουν στον ΠΑΟΚ και βοηθούσα, έδινα συμβουλές. Με Ιβάν Σαββίδη ήμουν στον ΠΑΟΚ, το ξέρουν στον Δικέφαλο όλοι. Όπου υπάρχει πολύς κόσμος, μάνατζερς και διευθυντές, τότε υπάρχει χάος. Έχω μαλώσει στον Άρη εκατό φορές, ο Καρυπίδης έχει χαλάσει τόσα λεφτά που δεν το γνωρίζει κανείς".

Για το γεγονός ότι ήθελε να φέρει γιατρό από την Μπάγερν στον ΠΑΟΚ: "Ισχύει ναι. Εγώ, ξέρω προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη, έχουμε γεννηθέι και την ίδια μέρα. Ξέρω τι άνθρωπος είναι, έχει δώσει και την ζωή του στον ΠΑΟΚ. Τον έχουν...ζαλίσει, δίνει πάντα την ζωή του και τον εκμεταλλεύονται. Όλη η αλλαγή του ΠΑΟΚ, από εμένα ξεκίνησε. Του είχα πει ότι η ομάδα δεν δουλεύει σωστά, ήταν όλα στον αυτόματο. Του αρέσουν οι αλήθειες. Και τον Καρυπίδη τον είχαν ζαλίσει, άκουγε τον έναν και τον άλλο. Εμένα θέλει να με ακούει, όταν ενδιαφέρεται για κάποιον ποδοσφαιριστή, με ρωτάει και του λέω την γνώμη μου".

Ερωτηθείς για τις σχέσεις που έχουν Ιβάν Σαββίδης και Θόδωρής Καρυπίδης είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι σχέσεις έχουν, στο παρελθόν υπήρξαν και συνεργάτες, σίγουρα θα μιλάνε αλλά δεν ξεν ξέρω τίποτα παραπάνω».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags