Facebook Pixel ΑΕΚ: Ποιος Γιακουμάκης; - Άλλος έφυγε... νύχτα και τώρα "ματώνει" τα δίχτυα!
| 2021-03-23 18:24:00

Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες - Ποιος Γιακουμάκης; - Άλλος έφυγε... νύχτα και τώρα "ματώνει" τα δίχτυα!

Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες - Ποιος Γιακουμάκης; - Άλλος έφυγε... νύχτα και τώρα "ματώνει" τα δίχτυα!

Ο Γιακουμάκης δεν είναι ο μόνος επιθετικός ο οποίος δυσκολευόταν στο σκοράρισμα με την ΑΕΚ και όταν έφυγε διακρίθηκε σε τεράστιο βαθμό!

ΑΕΚ: Μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν ενθουσίασε στην ΑΕΚ αλλά φέτος κάνει φοβερή σεζόν είναι αυτή του Τόμας Πέκχαρτ!

Βέβαια, ο συγκεκριμένος έχει αποχωρήσει αρκετά χρόνια από την Ένωση, ωστόσο όλοι θυμούνται τις δυσκολίες που είχε. Έφυγε το 2017 για να πάει στην Μπερ Σεβά, από εκεί και στην Λας Πάλμας και πλέον αγωνίζεται στην Λέγκια Βαρσοβίας. Πιο συγκεκριμένα εκεί βρίσκεται από τον Φλεβάρη του 2020.

Η χειρότερη χρονιά του από όταν έφυγε από την Ελλάδα ήταν η σεζόν 2018-19, όπου είχε σημειώσει μόλις 1 γκολ με την φανέλα της Λας Πάλμας. Αντιθέτως διψήφιο αριθμό γκολ (11 και 10) σημείωσε τις χρονιές 2017-18 και 19-20, προτού φτάσουμε στην φετινή του εκτόξευση. Εκτόξευση που έχει ως αποτέλεσμα να έχει φτάσει ξανά η αξία του στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ βρέθηκε και στις κλήσεις της Εθνικής Τσεχίας, στην οποία θα συναντήσει και τον Κρίμεντσικ του ΠΑΟΚ.

Φέτος, λοιπόν, ο Πέκχαρτ μετράει 19 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας αντίστοιχα 19 συμμετοχές. Συνολικά μετράει 21 γκολ σε 27 συμμετοχές και μιλάμε για την κορυφαία χρονιά της καριέρας του, όπου δεν αποκλείεται ακόμη και να πάρει... μεταγραφή!

Για την ιστορία με την ΑΕΚ είχε 15 γκολ σε 48 συμμετοχές, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει χριστεί σκόρερ 99 φορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags