Facebook Pixel Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Δεν καταλαβαίνει... τίποτα ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για τις "δύσκολες" φάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-23 18:19:00

Ξεκάθαρος ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για τις "δύσκολες" φάσεις σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για τις "δύσκολες" φάσεις σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ (Vid)

Την καθιερωμένη ανάλυση φάσεων έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο Άγγλος αρχιδιαιτητής

Μαρκ Κλάτενμπεργκ: Η πρώτη αγωνιστική των Play Off ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/3) με πολλές ομάδες να έχουν αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο Άγγλος, όμως, αρχιδιαιτητής έσπευσε να... καλύψει τους πάντες μιας και, όπως είπε, οι αποφάσεις τόσο σε Τούμπα και "Γ. Καραϊκσάκης, όσο και στην Τρίπολη ήταν όλες σωστές. Συγκεκριμένα για τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης - Παναθηναϊκού τόνισε ότι σωστά δεν υπήρξε πέναλτι στο χέρι του Τασουλή, μετά από τη σέντρα του Χατζηγιοβάνη, για τη φάση του Λαλά στο Ολυμπιακός - Άρης είπε ότι η κόκκινη κάρτα βγήκε δίκαια, ενώ ότι ορθά δεν μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ γιατί η μπάλα, όπως τονίζει, μετά το στήθος έχει βρει στο χέρι του Ελ Καντουρί.

Για το χέρι του Τασουλή τονίζει ότι... "Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι γιατί παρόλο που η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυνόμενου εντός της περιοχής πέναλτι αυτό ήταν σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα του".

Για το μαρκάρισμα του Λαλά αναφέρει ότι... "η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση σοβαρού επικίνδυνου παιχνιδιού καθώς ο αμυνόμενος προωθεί τη μπάλα αρκετά μακριά του και στην προσπάθεια του να επανακτήσει την κατοχή, βρίσκει τον αντίπαλο με τις τάπες, πάνω από το ύψος του αστράγαλου διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα".

Για την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ έπειτα από υπόδειξη για χέρι του Ελ Καντουρί… "Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση για παράβαση παιξίματος της μπάλας με το χέρι στη φάση επιθετικής κατοχής καθώς αμέσως μετά το κοντρόλ της μπάλας με το στήθος η μπάλα άγγιξε το χέρι του επιτιθέμενου πριν αυτός τη μεταβιβάσει στο συμπαίκτη του για να σκοράρει".

Δείτε όσα είπε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags